Haberler

İnternette çocuklara korkunç tuzak! Önce istismar etti, sonra görüntülerle şantaj yaptı

Güncelleme:

Adana'nın Feke ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı çocuklara cinsel istismarda bulunurken gizli görüntülerini çekip, daha sonra tehdit ederek şantaj yaptığı öne sürülen şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da S.Ö. isimli şahsın lise ve ortaokul öğrencisi çocuklar ile internet üzerinden tanışıp onları kandırdıktan sonra cinsel birliktelik yaşadığı, bu sırada gizli görüntülerini çektiği ihbarını alan ekipler harekete geçti.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARLA ŞANTAJ

Polis bu ihbar üzerine harekete geçti. Polis yaptığı çalışmada S.Ö.'nün kız çocuklarını çıplak fotoğraf ve videolarıyla tehdit edip şantaj yaptığını saptadı. S.Ö.'nün bu görüntü ve fotoğrafları kız çocuklarıyla tekrar birlikte olmak için şantaj unsuru olarak kullandığı belirlendi. Polis bu tespitler üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Yapılan çalışmada S.Ö. polis tarafından yakalandı. Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından "çocuğa cinsel istismar, cinsel taciz, tehdit ve şantaj" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen S.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuzak Adana Feke Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Muharrem Şahin:

Devlet eğer gerçek bir devletse Bu haşereyi yok etmeli ,leşinide lağıma atmalı

132
0
yanıtYanıtla
Burhan Tarhan:

Hapiste en zor işlerde çalıştırmalı hep ayakta olmalı oturacak dinlenmemeli sürekli sıkıntı vermeli canından vazgeç geçecek hale getirmeli ama nerde verecekler bir yatak sabah kahvaltı akşam yemeği çıkıncada kaldığı yerden daha kötüsünü yapmaya devam

52
2
yanıtYanıtla
F G:

esasen bu sucun tek cezasi olmali hadim etmek

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title