Haberler

İETT otobüsünde "fazla yolcu aldın" tartışması! Yolcu panik atak geçirdi

Güncelleme:

Arnavutköy-Mecidiyeköy seferini yapan İETT otobüsünde yolcular, fazla yolcu aldığı gerekçesiyle şoförle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine yolculardan bir kısmı şoföre saldırı girişiminde bulunurken olayda bir yolcu panik atak geçirdi.

Arnavutköy- Mecidiyeköy seferini yapan İETT otobüsü şoförü ile yolcular arasında "fazla yolcu aldın" tartışması sırasında şoförün kendilerine küfür ve hakaret ettiğini iddia eden yolcular şoföre saldırmaya çalıştı. Olay sırasında bir yolcu da panik atak geçirdi.

ŞOFÖR OTOBÜSÜ DURDURDU

336 M numaralı otobüsünün dünkü seferinde iddiaya göre kapasitesi dolan otobüse daha fazla yolcu almaya çalışan şoför ile yolcular arasında tartışma yaşandı. Birkaç durak devam eden ağız dalaşında, şoförün kendilerine küfür ve hakaret ettiğini iddia eden bazı yolcular şoföre saldırmak istedi.

YOLCU PANİK ATAK GEÇİRDİ

Yaşanan gerginlik nedeniyle sefere devam etmeyen otobüs şoförü otobüsü durdurdu. Yolcular ve şoför arasında tartışma devam ederken bazı yolcular otobüsten inmek istedi. Kapıları açmayan şoför ile diğer yolcular arasında da tartışmalar başlayınca otobüste bulunan bir kadın panik atak geçirdi. Yaşanan tartışma anları ve kadının atak geçirdiği anlar cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mecidiyeköy İETT Ulaşım 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Blackened:

Yaşasın ekrem başgan, İstanbul'da herşey çok güzel oldu, olacak. Oylar ekrem başgana!!!

22
32
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Maşallah açık hava tımarhanesi gibi ülkemiz:) Töbe töbe hallere bak

36
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu konuda Hindistan ile bir çok benzerliğimiz var bütün toplu taşıma hatta özel araçlar bile kapasitenin üzerinde yolcu almamalı gerekli kontroller yapılıp gerekli cezalar verilmeli

20
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hocam size hak veriyorum; ama sistemin düzgün işlemesi lazım bunun için. Yeteri kadar toplu taşıma aracı olmayınca ne yapsın insanlar? Sabah işine gitmek, akşam evine dönmek zorunda. Sefer sayısı arttırılmayınca, yeterli otobüs çalıştırılmadığında ne olacak?

yanıt14
yanıt0
Martin Sikertel:

Maalesef Ankara da böyle. Yeterli araç yok, bindiğin 3 tanesinden birisi bakımsızlıktan dolayı kesin arıza yapıp yolda kalıyor. Yolcu haklı işine yetişecek ya da evine dönecek, şoför de haklı binme diyemiyor, deyince olay çıkıyor, adam aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. Seferleri arttırmaya tenezzül eden yok kendileri özel makam araçlarında sefa sürdükleri için. Bu arada kadının performansı da oskarlıkmış, hareketlere bak!

16
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yazın topkapıdan karaköye gimek için tramvaya binmiştim klima çalışmıyordu terden sırıl sıklam oldum karaköyden dönüşte yine aynı tramvay denk geldi bu sefer eminönünde taramvaydan inip başkasına bindim özellikle işe gidiş dönüş saatlerinde toplu taşıma araçları tıklım tıklım ben emekli olana kadar hiç bir zaman evimden iş yerine araçla gidecek kadar uzak mesafede olmadığım için trafikte fazla sorun yaşamadım işin ideali eve yakın mesafede olanıdır tabii bu konuda herkes benim gibi şanslı olamaz

3
0
yanıtYanıtla
AbdulMetin:

Raylı sistemlerde Eski partinin başlatmış olduğu projeleri tamamlayıp bitirmesi gerekiyordu mevcut Başkanın, ödenek alamadı vs bunlar palavra reklam ve tanıtıma harcanan vs vs kalemler ile pek tabi yapılıp seçim zamanı da Aslan gibi çıkardı milletin karşına, ama o KAR'da kaymayı tercih etti... sıra vatandaşta...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title