Haberler

Malatya'da husumetlisi tarafından bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Güncelleme:

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde yaşanan olayda, Hüseyin Irmak adlı şahıs, husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı, yaklaşık 3,5 saat sonra gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

Malatya'da husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanan 38 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

Olay, 09.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehit Güner Erdem Sokakta bulunan Hüseyin Irmak'a ait iş yerine gelen husumetlisi O.K. ile Irmak arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası O.K. yanında getirdiği bıçakla Hüseyin Irmak'a saldırarak göğüs bölgesinde defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrasında şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve çok sayıda bıçak darbesine maruz kaldığı belirlenen şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet kırık bıçak bulurken, kaçan zanlı olaydan yaklaşık 3,5 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilyurt Yeşilyurt Malatya Malatya Saldırı Polisiye Cinayet 3.Sayfa Haberler

title