Haberler

Falyalı cinayetiyle ilgili İstanbul'da gözaltına alınanların "Söylemez Kardeşler" olduğu ortaya çıktı! Tekne ile gelmişler

Güncelleme:

Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili dün akşam İstanbul'da 3 kişinin gözaltına alındığı açıklanmıştı. Gözaltına alınan şahısların, "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamının olduğu öğrenildi. Şüphelilerin cinayetin ardından KKTC'den tekne ile Türkiye'ye geçtiği kaydedildi.

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in çektiği videolarda da adı geçen Halil Falyalı, önceki gece Girne'deki otelinden Çatalköy'e gittiği sırada uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Otomatik silahlarla gerçekleştirilen saldırıda Falyalı'nın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybederken Halil Falyalı ağır şekilde yaralandı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Halil Falyalı, önce Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne ardından YDÜ Hastanesi'ne sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KKTC'DE 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kumarhane işletmecisi Halil Falyalı cinayeti ile ilgili soruşturma sürerken gözaltılar da devam ediyor. Sabah saatlerinde KKTC'de 1 kişinin gözaltına alınmasının ardından akşam saatlerinde Lefkoşa Ercan Havalimanında yurtdışına çıkış yapmaya çalışan 2 şüphelinin daha polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

GÖZALTILAR İSTANBUL'A DA SIÇRADI

Saldırı sonrasında olayı soruşturan KKTC Polis Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyonda, cinayette dolaylı yoldan ilişkili olduğu değerlendirilen 3 şüpheliyi yakalamak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesince bugün bazı adreslere baskın düzenlenmişti. Yürütülen soruşturma doğrultusunda düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan zanlılar, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Şüpheliler, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kıbrıs polisine teslim edilecek.

CİNAYETİN ARKASINDAN "SÖYLEMEZ KARDEŞLER" ÇIKTI

Falyalı'nın öldürülmesiyle ilgili İstanbul'da gözaltına alınan kişilerin "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamı olduğu belirtildi. Şüphelilerin cinayetin ardından KKTC'den tekne ile Türkiye'ye geçtiği kaydedildi. Şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Söylemez Halil Falyalı İstanbul Kıbrıs 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Metin Yalcin:

Sahil güvenlik nasıl görememiş bunların teknesini ..

63
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

METIN YALCIN kardesim daha komik olan sanki adamlar kaptan egitimi almis uzman kisiler gibi rotasini nerede karaya cikacaklarini falan iyi biliyorlarmis hatta anlasilan adeta kimsenin yasamadigi bir ülkeden bos bir adaya gidecek gibide rahatlarmis.

yanıt15
yanıt6
Sadullah sıtkı:

Hiçbirşeyin aydınlatılmasına gerek yok ki herşey apaçık belli değilmi tiktoktan öğrendik biliyoruz.kuşun uçtuğundan haberi olanlar o kadar mesafadeki deniz yolundan kaçanları yakalayamacakmı akmhp liler yer bunu.ama biz yemeyiz.

23
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

vay be adamlar yanlarina kelesleri falan alarak bir ülkeden adeta issiz bir adaya usta bir kaptan gibi tekneyle gitmisler isi halledip dönüp gelmisler öylemi yemezler arkasinda kimler var gercek sebep nedir silahi nerden buldular bunlarin aydinlatilmasi gerekir bilmem farkindamisiniz pekerin adini söyledigi karanlik kisiler tek tek gidiyor.

27
3
yanıtYanıtla
Seder Dere:

Arkasinda kim var herkes biliyor falyalinin ailesi hem arkasindakileri hem bu tiplerin ailelerinden hesab sorsun

12
10
yanıtYanıtla
Aziz Gül:

yunanlılara birde kafa tutuyoruz bu güvenlikle mi

15
4
yanıtYanıtla
OSURAN BOĞA:

Güzel Kıbrıs, mafya yatağı oldu vah vah vah! Söylemez Kardeşlere yedirmezler o pastayı. Daha büyük mafya babaları vardır.

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title