Haberler

Yolcu seçen taksiciden ilginç sözler: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?

Güncelleme:

Taksim'de taksilere yönelik gerçekleştirilen denetimde yolcu seçtiği tespit edilen bir sürücü, "Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?" diyerek isyan etti. Bir başka taksicinin ise Taksim'den Fatih'e gitmek için 170 TL istediği tespit edildi. İki taksicinin araçları bağlanarak trafikten men edildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı ve çevresinde taksi denetimi gerçekleştirildi. Kurulan uygulama noktasında, yoldan geçen araçlar durdurularak tek tek denetlendi. Denetimler esnasında emniyet kemeri takmayan 4, ruhsat süresi dolan 1 ve motosikletiyle ters yönde ilerleyen 1 kişiye ceza kesildi. Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçtiği ve yolculardan fazla ücret talep ettiği tespit edilen 2 taksi sürücüsünün ise araçları bağlanarak trafikten men edildi.

TAKSİM'DEN FATİH'E 170 LİRA İSTEDİ

Denetimler esnasında, bir taksi şoförünün aracına binmek isteyen yolculardan, Taksim'den Fatih'e gitmek için 170 TL talep ettiği tespit edildi. Bunun üzerine ekiplerce, sürücüye bin 339 TL para cezası kesildi. Taksicinin aracı da trafikten men edildi. Taksi sürücüsü ise, "Ben ücret söylemedim, taksimetreyi söyledim. Benim kameram var, ses kaydım da var" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A GİTMEM 40 DAKİKA, BANA DA YAZIK"

Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçtiği belirlenen bir başka sürücü ise, "Buradan Beşiktaş'a gitmem 40 dakika sürer, bana yazık değil mi?" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bu sürücüye de bin 339 TL ceza kesilerek aracı trafikten men edildi.

Denetimde, bir motosikletlinin ters yönde ilerlediği görüldü. Bunun üzerine polis, bu kişiye 144 TL ceza yazdı. Öte yandan, kemer takmadığı tespit edilen 4 kişiye de 144'er TL ceza kesildi. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiktaş Taksim Fatih Haberler

500

Yorumlar (8)

özgür:

istediğini alır istediğini almaz bugun gece klubune gittiğinde de müşteri secıyorlar kendi ulkende plaja gitmek için bıle müşteri secen işletmeler var. madem bır esıtlık hareketi baslatıyorsunuz bunu butun sektorler ıcın yapın.

30
57
yanıtYanıtla
SADIK :

plaja birşey diyemem onlar da taksiciler kadar suçludur cazası ne ise verilmeli ama ticari taksi aynı şey için geçerli değil çünkü ticari taksiler umumi hizmet yapıyor. almak zorundadır. seçme lüksü yoktur. öyle ise belediye otobüsleri veya münübüsler de bu sakallı, bu dekolteli yada derin yırtmaçlı veya başka bir sebeple arabaya almasın yaa sonra.....

yanıt22
yanıt4
özgür:

her özel işletme umumi hizmet yapar. herkes heryere girip çıkabilmeli. ben eşitliği savunuyorum siz ayrımcılığı. taksıcı herkesı alsın. ama cafe, plaj veya baska mekan işletenler musterı secsın. çok cahil bır bakış açısı.

yanıt0
yanıt3
Fakır:

böylesi hırsızlara acımayın

69
4
yanıtYanıtla
SADIK :

şimdi bilmem kaç dakika yürüsün de aklı başına gelsin terbiyesizler...

45
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

3 sefer 1'er ay park cezası, 4. seferde ihale ile bir başka esnafa sat plâkayı bir bakalım bir daha böyle artistlik yapabiliyorlar mı ..

27
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

İstanbulda plakası fiyatı 2,5 milyon TL senin yaşadığın yerde 50 bin bile değildir , kimin gücü var da o plakayı alacak sat gitsin diyor , hadi ordan cahil

yanıt2
yanıt16
HAKAN ARSLANOĞLU:

Tilki ye sormuşlar -seni tavuk çiftliğine müdür yapalım, ne kadar maaş istersin? -Tilki; Para pul istemem ben dava adamıyım. Taksicilerde Tilki önüne gelen müşteriyi tavuk sanıyorlar. Horozlarla karşılaşınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title