Haberler

Geceleri Uyuyamıyorum. Hiç Gece Olsun İstemiyorum." Maganda Kurşunu Küçük Kızın Hayatını Kararttı

"Geceleri uyuyamıyorum.

"Geceleri uyuyamıyorum. Hiç gece olsun istemiyorum." Maganda kurşunu küçük kızın hayatını kararttı

Hatay'da bir düğünde magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç kalan 14 yaşındaki Eylem Ateş, yürümek istiyor

HATAY - Hatay'da bir düğünde magandanın tabancasından çıkan kurşunun, karnına isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç olan 14 yaşındaki Eylem Ateş, "Lütfen beni tekrardan yürütün, geceleri uyku uyuyamıyorum" dedi.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 11 Ağustos'ta yapılan düğünde maganda dehşeti yaşandı. Düğüne gelen Çetin E. tarafından sıkıldığı belirlenen kurşun 8'inci sınıf öğrencisi Eylem Ateş'in karnına isabet etti. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eylem Ateş, Acil Serviste yapılan müdahalelerle yaşama döndürüldü. Omuriliğinin zedelendiği belirlenen Eylem'in, göğsünün altından itibaren felç olduğu açıklandı.

"Tekrardan yürümek istiyorum"

Maganda kurşunuyla hayatı kararan Eylem Ateş, düğüne gittikleri sırada sıkılan silahlardan dolayı korktuğunu belirterek, "Biz yerimize oturur oturmaz karnımda bir ağrı hissettim ve karnıma dokunduğumda kanı gördüm. Anneme vurulduğumu söyledim. Hemen beni hastaneye getirdiler. Lütfen beni tekrardan yürütün, geceleri uyku uyuyamıyorum, gece olsun hiç istemiyorum. Tekrardan yürümek istiyorum" dedi.

"Başkasının başına gelmesin"

Baba Erol Ateş ise artık düğünlerde silahlar sıkılmamasını isteyerek, "Bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilir. Kızımı bu hale sokan şahıs şuan mahkemece serbest bırakıldı. Onu serbest bırakanlara soruyorum kendi çocuklarının başına böyle bir şey gelmiş olsa yinede bu kişiyi serbest bırakırlar mıydı? Bunun neresi adalet, ben gereken kişilere gereken cezayı verilmesini istiyorum" diye konuştu.

"Eylem bizim için sembol oldu"

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise, Kırıkhan ilçesinde artık düğünlerde silah sıkılmaması için çeşitli kampanyalar başlaştıklarını belirterek,"Eylem kızımız artık bizim için bir sembol oldu. Başka Eylem'lerin hayatı kararmasın diye Kırıkhan'da düğünlerde silah sıkılmasın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erol Ateş Kırıkhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title