Haberler

Yabancı uyruklu şahıs eşini öldürdü! Cinayetin sebebi pes dedirtti

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da yabancı uyruklu bir şahıs, 3 çocuğunun annesi olan 10 yıllık eşiyle tartıştı. Tartışma esnasında eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının çalışmak istediği ve tartışmanın bu yüzden çıktığı aktarıldı.

İstanbul'da Özbekistan uyruklu Abdujalol Umırzokov (45) ile Shakhko Mukhtarova (33) 7 ay önce Türkiye'ye geldi. 2 ay önce iş bularak Şanlıurfa'ya giden Shakhko Mukhtarova bir süre sonra İstanbul Fatih'e döndü. Eşinin döndüğünü öğrenen Abdujalol Umırzokov, Fatih'e giderek eşini Gaziosmanpaşa'daki eve getirdi.

ÇALIŞMAK İSTEYEN EŞİNİ BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

Shakhko Mukhtarova burada iş görüşmesi yaptı ardından eşine Şanlıurfa'ya dönmek istediğini ifade etti. Bunu üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Abdujalol Umırzokov, 3 çocuğunun annesini 10 yıllık eşini bıçaklayıp, bıçağı da pencereden attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı koca ise gözaltına alındı. Katil zanlısı koca emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"DİLİNİ ANLAMIYORDUK"

Olaya şahit olan mahalle esnafı Metin İşal, "Olay akşamı biz dükkanı kapatmıştık. Esnaf olduğum için o vatandaşı 1 aydır burada görüyordum. Çiftin arasında bir tartışma yaşanmış, daha sonra barışıp eve giden bir Özbek vatandaşı varmış. Barıştıktan sonra içeriye girdiklerini duymuşlar. Daha sonra içerideki süreç fazla sürmemiş. Bu Özbek vatandaşının karısını bıçakladığını duyduk. Olaydan sonra adam kaçmamış direkt polislere teslim olmuş. Özbek vatandaşıymış, olaydan bir iki gün önce dükkana da gelmişti. Özbek olduğu için dilini anlamıyorduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Şanlıurfa İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title