Haberler

Sosyal medyadan tanışan 2 gençten 6 gündür haber alınamıyor

Güncelleme:

Gaziantep'te sosyal medyadan tanıştıkları öğrenilen 16 yaşındaki Rana ile 18 yaşındaki Mahmut'tan 6 gündür haber alınamıyor. Polise kayıp başvurusu yapan aileler, çocuklarının bir an evvel bulunmasını istiyor.

Gaziantep'te, bir yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp arkadaşlık eden Rana Bahar (16) ve Mahmut Korkmaz (18), 6 gün önce ortadan kayboldu. Yazıcık Mahallesi'nde oturan Bahar ve Korkmaz aileleri, polise kayıp başvurusu yaptıkları ve birlikte kaçtıkları tahmin edilen çocuklarına eve dönmeleri çağrısı yaptı.

Yazıcık Mahallesi'nde oturan lise ikinci sınıf öğrencisi Rana Bahar, geçen pazar günü kitap almak için evden ayrıldı. Aynı mahallede oturan Mahmut Korkmaz da pazar günü arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek dışarı çıktı. Ancak her iki genç evlerine geri dönmedi. Yakınları mahallede ve gidebilecekleri adreslerde yaptıkları aramalarda sonuç alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Ailelerinin geri dönmesini bekledikleri çocukların sosyal medyadan tanışarak bir yıldır arkadaşlık yaptıklarını saptayan polis, Rana ve Mahmut'un birlikte kaçma ihtimalini göz önünde tutarak arama çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal medyadan tanışan 2 gençten 6 gündür haber alınamıyor

"ARKADAŞI MAHMUT'UN KIZIMI TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Günlerdir Rana'nın geri dönmesini bekleyen gözü yaşlı anne Gülnaz Bahar, pazar günü kitap almak için kendisinden izin isteyen kızının evden kaçacak hali olmadığını söyledi. Kızının evden çıkarken yanına kimliğini bile almadığını anlatan Gülnaz Bahar, "Kızım arkadaşı ile birlikte kitap almak için izin istedi ben de gönderdim. Kızım eve gelmeyince birlikte gittiği arkadaşına sorduk. O da yanlarına bir kişinin gelip kızımı tehdit ettiğini söyledi. Rana arkadaşına 'sen git ben eve sonra geleceğim' demiş. Bu çocukla 1 yıldır görüşüyormuş. Keşke olaylar bu duruma gelmeden bize söyleseydi. İnsanlar hata yapabilir. Her ne olursa olsun kızımın gelmesini istiyorum. Kızım evden kaçacak birisi değil. Kaybolduğu günün sabahı normal şekilde kahvaltı yaptık. Biran önce kızımın evine dönmesini istiyorum" diye konuştu.

Rana'nın babası Ahmet Bahar ise kızını çok özlediğini belirterek, "Kızım ne olur geri dön. Annen, ben ve 3 kardeşin seni çok özledik" dedi.

Sosyal medyadan tanışan 2 gençten 6 gündür haber alınamıyor

"OĞLUMUN SESİNİ DUYSAM BANA YETER"

Kendisinden günlerdir haber alınamayan Mahmut Korkmaz'ın annesi Sevda Kormaz, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi. Pazar günü oğlunun arkadaşları ile dolaşmak için dışarı çıktığını belirten Sevda Korkmaz, "Mahmut bana saat 16.00 gibi geleceğini söyledi. Ben de biraz gecikince kendisini aradım bana 15 dakika sonra eve geleceğini söyledi. O görüşmemizden sonra kendisinden bir daha haber alamadım. Her yeri aradık ulaşamadık ve polise haber verdik. Oğlum ölü mü sağ mı bilgim yok. Kız arkadaşıyla gidip gitmediğini bilmiyorum. İkisi gitmişse bile ne olursa olsun çıkıp gelsinler. Oğlumun sesini duysam bana yeter" şeklinde konuştu.

"OĞLUM GERİ DÖNSÜN BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ"

5 çocuk babası Mehmet Korkmaz da hurdacılık yaptığı iş yerinde beraber çalıştığı oğlunun ardından gözyaşı döktü. Ağlayan ve oğlunun geri dönmesini isteyen Mehmet Korkmaz, "Oğlumla birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar eve geç kalmışlığı bile yoktu. Bir kız arkadaşı olduğunu bile bilmiyordum. Mahalledeki kızla birlikte gitmiş olsalar bile geri dönsün. Evimizde günlerdir ağlamaktan göz pınarlarımız kurudu. Oğlum geri dönsün başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mahmut Korkmaz kızım dizisi Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (35)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

KIZININ BAŞINI ZORLA BASKIYLA KAPATIRSAN SEVGİLİ YAPMASINA İZİN VERMEZSEN DİN DİN DİN DİYE HERGÜN KAFA ÜTÜLERSEN KAÇAR TABİ. GENÇLERİ BİRAZ ÖZGÜR BIRAKIN. BIRAKIN HAYATI YAŞASINLAR HAYATI TANISINLAR AŞK NEDİR TECRÜBE EDEREK ÖĞRENSİNLER.

12
49
yanıtYanıtla
DADS:

PATLAK MATLAK ÖĞLE DEĞİLMİ .

yanıt10
yanıt7
Dürbünlü:

gençlerde ayar mayar hiç yok.kabahat üç tane beş Tane çocuk yapın diyen başkandadır.hiç kimse aksini iddia etmesin.

14
26
yanıtYanıtla
Sağlık Çalışanı:

Hocam Allah senden razı olsun,,sende olmasan dogruları yazan kimse olmayacak.

yanıt5
yanıt12
a:

başkan evlilere diyor

yanıt15
yanıt4
atma:

yapta yetistir adam olun serseri olmayin kendinizi yetistirin dürbünlü algıcı adam olun kendini yetistiremessin havasın zaten sonuç klasik .el clasico.

yanıt6
yanıt1
Murat:

Bukadar cahil geri kalmis ve sadace etrafindaki insanlarin düsüncesinden yasiyan insanlar, daha cok cocuklarinin arkasindan aglicaktir. Artik gelisin, gencleri serbest birakin , kendi tecrübelerini kendileri yapsin korkmadan!

7
31
yanıtYanıtla
Hadi canım:

Evet evlenmeden her boku ye ama evlenirsen suç canınız cehenneme bu anlayışınız yerin dibine geçsin

yanıt10
yanıt7
İkinci Çeyrekte Pozitif Etki Var:

Hormonlar böyle yapıyor işte bluğ çağına giren kızı kocaya vereceksin başka çare yok. İslam dini ne diyorsa o..siz kendi kanunlarınızı yapıp sonra ne geldi başımıza diye ağlıyorsunuz. Kız çocuğu ilk Adet gördüğü gün evlenme adayıdır. Din öyle söylüyor. Karar sizin

16
20
yanıtYanıtla
Murat:

Erkeğe birşey olmaz. Kıza yazik

7
27
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title