Haberler

90 saatlik kayıtlar incelendi! Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi

Güncelleme:

Van'da, birçok kişiyi 'evlenme' vaadiyle kandırarak, toplam 120 bin 600 TL ve ziynet eşyası alıp, kaçan 3 şüpheli, polis ekiplerince 90 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından gözaltına alındı. Şüpheliler, mahkemece tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte birçok kişiyi 'evlilik' vaadiyle kandırıp, toplam 120 bin 600 TL ve ziynet eşyası alarak kaçan, aralarında kadınların da bulunduğu dolandırıcılık çetesini belirlemek için harekete geçti. Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği'nce kurulan özel ekip, soruşturma başlattı.

90 SAATLİK GÖRÜNTÜLERİ İNCELEDİLER

Ekip, şüphelilerin kimliklerini ve yerlerini tespit etmek için 90 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Dolandırıcılığı gerçekleştiren 3 kişinin kimlikleri belirlendi.

90 saatlik kayıtlar incelendi! Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin adreslerinin de belirlenmesinin ardından operasyon düzenlendi. Polis ekiplerince 3 şüpheli, yakalanarak, gözaltına alındı.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve isimleri açıklanmayan şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (6)

vtd34:

keriz çok parayı veren angutları da atın içeri

9
0
yanıtYanıtla
ARIZA:

POLİS KAPIYI ÇALAR ŞÜPHELİ AÇAR POLİS ONU YERE YATIRIR NE HİKMETSE BAŞKA ODADAN BİRİ ÇIKIP BİR TABANCAYLA POLİSLERİ VURMAZ DAHA DİKKATLİ OLUN MESKUN MAHAL EĞİTİMİ OLMAYANI UZAK TUTUN BU İŞTEN YOKSA YAN HASAR ÇOK OLUR

7
2
yanıtYanıtla
insan:

aç kapıyı polis diyince hemen açıyor zaten niye üstüne zıplıyorlar kapıyı açıp arka odaya mı kaçacak bunlara hiç görev vermiyorlar heralde bunlarda heyecan arıyor

3
0
yanıtYanıtla
senar:

3-5 ay sonra tekrar serbest bırakılırlar,

3
0
yanıtYanıtla
çokmuş:

o kadar sürermi ki biz okuyana kadar salmışlardır bile.

yanıt5
yanıt0
sdf:

parti kurun parti cıkınca

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title