Haberler

Anne ve çocuğunun minibüste düşmesine neden olan şoförün Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi süresiz iptal edildi

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta ani manevra yaparak, tartıştığı anne ve çocuğunun minibüs içinde düşmesine yol açan şoförün Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi iptal edildi. Araç ruhsatı geçici olarak askıya alınan ve Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi süresiz iptal edilen sürücüye, 2 bin 52 lira da idari para cezası uygulandı.

Esenyurt'ta yanlış binip ücret ödemeden inmek istediler diye anne ve çocuğunu minibüs içinde yerde yuvarlayan şoförün Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi süresiz iptal edildi. Aracın ruhsatı da geçici olarak askıya alındı.

YANLIŞ ARACA BİNDİĞİNİ ANLAYINCA İNMEK İSTEMİŞTİ

Esenyurt Fatih Mahallesi'nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yabancı uyruklu kadın çocukları ile 34 TMF 87 plakalı minibüse binip Esenyurt Dereyolu mevkiinde ineceğini söylemişti. Bir süre sonra yolcunun minibüsün Dereyolundan geçmediğini anlamasıyla kadın çocuklarıyla inmek istemişti.

KADIN VE ÇOCUĞU YERE DÜŞMÜŞTÜ

Ücretini alamayan sürücü, bu duruma sinirlenip kapıyı kapatmıştı. Kadın araca vurmaya başlarken şoförün bir anda hızlanmasıyla kadın ve çocuğu yere düşmüş ve diğer yolcularda tepki göstermişti.

BİR DAHA ŞOFÖRLÜK YAPAMAYACAK

İBB zabıta ekipleri konuyla ilgili harekete geçti. Yakalanan sürücüye 2 bin 52 TL para cezası kesilirken, aracın ruhsatı da geçici olarak askıya alındı. Şoförün Toplu Ulaşım Kullanım Belgesi süresiz iptal edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Esenyurt Ulaşım İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Fakır:

taksi, minibüs, otobüs. bunlara şoför yapmadan önce iyi bir dersten ve testten geçirin. önce insanlık öğretilsin, sonra hitabet sanatı.

163
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

iett otobüs minibüs taksi hepsi eşkiya doldu chp milli güvenlik sorunudur.

62
61
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

chp milli güvenlik sorunudur bu kesin ama konu ile ne alakası var awk.

yanıt18
yanıt5
Can:

Küçük çocuklara yazık.

93
2
yanıtYanıtla
Hasibe Savaş:

Çok yazık 3 kuruş para için seviyesizliğe bak Aç kapıyı insinler. Alıkoymak nedir ya eşkiya.

75
0
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Bir tane yiğit kalmadı herkes sus pus,olm ne oturuyosunuz orda kalksaniz müdahale etseniz ya,hic mi vicdan yok sizde,o cocugun halleri yeter insana beynini nasil akitmazsin simdi böylelerinin!!!

33
2
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

şoförler trafikte bildiğin terörist. nasıl karşı koyacaksın. bir anda 20 kişi oluyorlar ve hepsi maganda.

yanıt32
yanıt2
sedat :

Çok iyi olmuş.

12
1
yanıtYanıtla
Adem Yol:

Beylikdüzü 3 nolu minibüs dolmuşlarına bindim küçük el çantam var bilseydim çantan var seni almazdım diyor adamları denetleyen yok kendisi bu yetkiyi kimden alıyor.İbb nin bu dolmuşları beylikdüzüne reva görmesi hoş değil ibb nin kendi büyük ieet otobüslerini beylikdüzüne tahsis etmesini talep ederim.Aksine bu tür şikayetlerle vatandaşın canı çok yanacak.

11
1
yanıtYanıtla
GS Ergin Kantar:

Bu zencileri bilmezsiniz siz yalandan ineceği yere yaklaşınca çamur yaparlar yok yanlış bindim falan maden yanlış bindin hemen şoföre sorup inersin 2kilometre gidipte aaa ben yanlış bindim demezsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title