Haberler

El Bab'da DEAŞ operasyonu! 16 terörist yakalandı, 15'i tutuklandı

Güncelleme:

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin El Bab Yerel Güvenlik Teşkilatı ile ortak düzenlediği terör operasyonunda, sözde 'kadı' olarak faaliyet gösteren teröristin de aralarında bulunduğu toplam 16 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 15 kişi tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Suriye Görev Gücü danışmanlığında yapılan istihbari çalışma neticesinde, yerel adli makamların koordinesinde El Bab Yerel Güvenlik Teşkilatı ile ortak terör operasyonu düzenlendi.

16 TERÖRİST YAKALANDI

Operasyonda, örgüt içerisinde sözde kadı olarak faaliyet gösteren teröristin de aralarında bulunduğu toplam 16 DEAŞ silahlı terör örgütü mensubu yakalandı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 2 adet kalaşnikov piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 85 adet fişek ile çok sayıda dijital materyal ve doküman ele geçirildi.

El Bab'da DEAŞ operasyonu

15 KİŞİ TUTUKLANDI

Gaziantep Valiliği, işlemlerinin ardından yerel adli makamlara sevk edilen 15 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini duyurdu.

BAKANLIK'TAN DA AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Suriye Görev Gücü danışmanlığında yapılan istihbari çalışma neticesinde, yerel adli makamların koordinesinde El-Bab Yerel Güvenlik Teşkilatınca DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyon icra edilmiştir.

Yapılan operasyonla aralarında örgüt içerisinde 'Sözde Kadı' olarak faaliyet gösteren teröristin de bulunduğu toplam 16 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü mensubu yakalanmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet Kalaşnikov piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 85 adet fişek ile çok sayıda dijital materyal ve doküman ele geçirilmiştir. 25 Ocak 2023 günü yerel adli makamlara sevk edilen 16 şüpheliden 15'i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. "

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep El Bab 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Haydar :

Terörün bitmesini İstiyorsak,Teröristlerin hemen infaz edilmeleri gerekli.Neden teröristleri vergilerimizle yaşatmaya devam edelim???

89
3
yanıtYanıtla
Huhi games:

müslüman müslümanı öldürür mü ?

yanıt7
yanıt53
BAŞKOMSER ZEKİ:

İçerden çıkıp tövbe edip umreye giden terörist görmedim yine gidecekleri yer terör kampları.Onları darağacında sallandırmadığın sürece o yılanlar dönüp dolaşıp yine seni sokacaktır.

39
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Osmanlı yıkıldığından beri orta doğuda kan durmadı

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title