Haberler

Hırsızlık Anı Kamerada! Ekmek Almak İçin İndiği Lüks Arabası 20 Saniyede Çalındı

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de ekmek almak için bir fırının önüne yanaşan talihsiz sürücü, lüks arabasını çalışır halde bırakınca olanlar oldu. Atik hırsız sadece 20 saniyede arabayı çalıp kaçtı.

Ekmek almak için gittiği fırının önüne aracını park eden bir vatandaş, otomobilin kapısını kilitlemeyi unutunca, lüks otomobili saniyeler içinde çalındı. Hırsızın lüks araca binip saniyeler içinde olay yerinden uzaklaşması güvenlik kameralarına yansıdı.

BİRKAÇ SANİYESİNİ ALDI

Olay, dün sabah saatlerinde Ümraniye'de bir fırının önünde meydana geldi. Ekmek almak için gittiği fırının önünde aracından inen Orhan Aksoy, otomobilinin kapısını kilitlemeyi unutunca lüks otomobili, hazırda bekleyen bir hırsızlık çetesi tarafından saniyeler içinde çalındı. Hırsızın lüks otomobili saniyeler içinde çaldığı görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

EŞİ PEŞİNDEN KOŞTU

Tesadüf eseri olay yerinden geçen Orhan Aksoy'un eşi durumu fark ederek, aracın peşinden koştu. O esnada lüks otomobili çalıştırarak sırra kadem basan hırsız bu kadarına da pes dedirtti.

PARÇALAMASINDAN KORKUYOR

Otomobilini çalanlardan şikayetçi olduğunu ifade eden Orhan Aksoy, aracını tüm aramalara rağmen bulamadıklarını, polisin de aracı aradığını ancak gasp çetesinin aracını parçalamasından endişe ettiğini ve tüm belgelerinin araç içerisinde olduğunu belirtti.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhan Aksoy 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Gokhan:

Yaya gecidine birakmanin bedeli diyelim. .

10
4
yanıtYanıtla
Selim:

Hırsıza acimasinlar iyi bir dayak lazim

5
0
yanıtYanıtla
hırsız adayları:

üff ne geri kafalısınız ya. sanırsın bütün duyarlı insanlar buraya toplanmış millete iyi olmuş diyolar. yok yaya yoluymuş yok haketmiş. hanginiz 1 ekmek almak için kural ihlal etmediniz. bu tarz olaylara iyi olmuş diyen insanlar potansiyel hırsız adaylarıdır.

2
2
yanıtYanıtla
Iyioldu:

Eger gercekse cok iyi oldu yaya gecidine park etmeseymis. Luks otomobile binenler neden kendilerini birsey saniyor? Ders olur umarim.

1
2
yanıtYanıtla
admin:

yol ortasina biraktigi ve calisirhalde olupta cevre kirliligi oldugu icin iyi olmus.

1
1
yanıtYanıtla
fakirler:

Bakıyorumda yine zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor.

2
0
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

bulunur. her şey ortada. ama sağlam bulunur mu? orası muamma :D

1
0
yanıtYanıtla
zeki kaya:

üzücü . . .

0
0
yanıtYanıtla
yuh:

nerde yaşıyorsun be adam isviçredemi orda bile böyle arabayı çalışır halde bıraksan başına bir iş gelir bide sen Türkiyede yaşıyorsun neyse bi bardak su iç o arabanın üstüne.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title