Haberler

'Dur' ihtarına uymayan 4 kişilik otomobilden 10 düzensiz göçmen çıktı

Güncelleme:

Van'ın Gürpınar ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan iki araçtan birinde 10 diğerinde 1 düzensiz göçmen çıkarken, araç sürücüleri ise tutuklandı. Binek otomobilin ise 4 kişilik olduğu görüldü.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il merkezi ve ilçelerinde 'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti' yapan şahıs/şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

İKİ ARAÇTAN TOPLAM 11 GÖÇMEN ÇIKTI

Açıklamada, "Müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; ilimiz Gürpınar ilçesi Kurubaş mevkiinde 06 ve 27 plaka sayılı araçların 'dur' ikazına uymayarak Gevaş ilçesi istikametine kaçmaya başlamış, uzun süreli kovalamaca sonucu Gürpınar ilçesinde kontrollü bir şekilde araçlar durdurulmuş. Araç sürücüleri F.Ş. ve M.Ş. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış. 06 plakalı araç içerisinde 10, 27 plakalı araç içerisinde 1 olmak üzere toplam 11 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Yakalanan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecektir" denildi.

'Dur' ihtarına uymayan otomobilden 10 düzensiz göçmen çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gürpınar Haberler

500

Yorumlar (3)

BIR GERCEK GAZI:

iyide kardesim bunlar ülkeye gökten zembillenmi iniyor yoksa parasütlemi atliyorlar utanilacak bir durum koskaca T. C devletine yakismiyor belliki ya hudutlarimizda bir gevseklik zafiyet var yada birileri bir sekilde bunlari iceri aliyor ülkemizdeki bu her renk ve irktan kacaklarin sayisi yüzbinlerle ifade ediliyor yakalananlar illeki sorgulaniyor peki hesap sorulan bir görevli sorumlu duydunuzmu ? yazik ülke muz cumhuriyetinden beter bir duruma getirildi kimin eli kimin cebinde belirsiz.

2
0
yanıtYanıtla
Seyfi Ceren:

Düzenli göçmenmi varmış bide düzensizi çıkmış

1
1
yanıtYanıtla
CASPER:

Benim anlamadigim sinirdan bu afganlar zaten yurume istanbula kadar gidiyor herkesde sahit varsa agrida vanda yasayan yorum yazsin.hergun gruplar halinde yurume geliyorlar.Hatta agri belediyesi otobus terminalinde corba battanye ikrami yapiyordu.Dinlenen gocmenler tekrar yaya yoluna devam ediyordu.ntv belgesel cekti.Ben bu haberden bisey anlamadim adamlar akin akin zaten geliyor araba yasak yurume serbest mi anlamadim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title