Haberler

Dükkan Bakma Bahanesiyle Geldi Dükkan Sahibinin Telefonunu Çaldı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir hırsız, dükkan bakma bahanesiyle geldiği çiğ köfte dükkanı sahibinin cep telefonunu çaldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir hırsız, dükkan bakma bahanesiyle geldiği çiğ köfte dükkanı sahibinin cep telefonunu çaldı. Telefonu çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, Adapazarı ilçesi Hasırcılar Mahallesinde bulunan bir çiğ köfteci dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çiğ köfte dükkanı işleten genç, dükkanını devretmek için sosyal medya hesabı olan 'Letgoya' ilan verdi. Sosyal paylaşım sitesinde ilanı gören isminin S.D. olduğunu söyleyen hırsız, dükkanı görmek için dükkan sahibi ile iletişime geçerek, dükkanı görmeye geldi. Dükkanı çok beğendiğini belirten şüpheli S.D., isimli şahıs, ödemeyi internet bankacılığı üzerinden yapacağını ve kendi telefonunun çalındığını söyleyerek dükkan sahibinden telefonunu istedi. Bir kaç kişi ile telefonda görüşen hırsız, devir işlemleri için paranın bir kısmını Kadın Doğum ve Acil Hastanesinde vereceğini belirterek, dükkan sahibi ile hastanenin kantin kısmına gitti. Dükkan sahibine eşinin üst katta hamile olduğunu kendisini görüp geleceğini söyleyen S.D., isimli hırsız daha sonra kayıplara karıştı. Şahsın gelmeyeceğini anlayan dükkan sahibi yaklaşık 2 bin TL'lik telefonunun çalındığını polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri konuyla ilgili araştırma başlattı. Telefonu çalan hırsız kısa bir süre sonra başka bir olaydan yakalandığı belirtildi.

Öte yandan yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde telefonla görüşmek isteyen hırsız S.D.'nin telefonu istemesi ve konuşmak için dışarı çıkması gözüküyor. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title