Haberler

Uyuşturucu hastasını 'torbacı' olarak kullanıp reçeteli hapları satmaya çalışan doktor kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da ekipler, İstanbul'dan getirdikleri kırmızı reçeteli hapları satmaya çalışan 26 yıllık doktor ve 'torbacısını' kıskıvrak yakaladı. Doktorun 'torbacı' olarak kullandığı şahsın, tedavi gören uyuşturucu hastası olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti suçunun önlenmesi amacıyla yürüttükleri istihbarat çalışmaları sonucu, şüpheliler Ömer Ali E. ve Gökhan D.'nin, İstanbul'dan uyuşturucu etkisi olan yüklü miktarda kırmızı reçeteli hapı başkente getirerek satacakları bilgisine ulaştı.

5 BİN 180 HAP ELE GEÇİRİLDİ

Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren ekipler, 31 Mart'ta İstanbul'dan gelen şehirler arası yolcu otobüsündeki kırmızı reçeteli hapları Kırıkkale yolu üzerindeki bir noktada almak isteyen Gökhan D.'yi yakaladı. Aramada karton kutuda kırmızı reçeteyle satışı yapılabilen uyuşturucu etkiye sahip 5 bin 180 hap ele geçirildi.

HASTASINI SATIŞ İÇİN KULLANIYORMUŞ

Ekipler, üzerinden çıkan cep telefonunu inceledikleri Gökhan D.'nin Ömer Ali E. ile irtibatını tespit etti. Narkotik polisleri, Mamak ilçesinde aile hekimliği yapan Ömer Ali E'yi de düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

26 yıllık doktor olduğu öğrenilen Ömer Ali E'nin, uyuşturucu bağımlısı olduğu için bir süre önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nde (AMATEM) tedavi gören hastası Gökhan D.'yi 'torbacı' olarak kullandığı öne sürüldü. Ayrıca Gökhan D.'nin geçen hafta cezaevinden çıktığı tespit edildi.

BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

'Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Kırmızı reçeteli hapları İstanbul'dan otobüsle Ankara'ya gönderen şüphelileri araştıran polislerin operasyonlarının bu yönde devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Ömer Ali Narkotik İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title