Haberler

Kızının boşanmasına dayanamayan baba, son nefesini duruşma salonunda verdi

Güncelleme:

Denizli'de kızının boşanma davasına tanık olarak katılan 69 yaşındaki Hüseyin Eren bir anda yere yığıldı. Sağlık ekibinin müdahalesine kadar savcının kalp masajı yapmayı sürdürdüğü Eren, tüm müdahalelere rağmen kurtrarılmadı.

Denizli'de kızının boşanma davasının görüldüğü esnada duruşma salonunda kalp krizi geçiren 69 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Çivril ilçesinde meydana gelen olayda Asliye Hukuk Mahkemesinde kızının boşanma davasına tanık olarak katılan Hüseyin Eren (69), bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçiren Eren'e ilk müdahale ise duruşma savcısı tarafından yapıldı.

HAYATA TUTUNAMADI

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekibinin müdahalesine kadar savcının kalp masajı yapmayı sürdürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de tüm müdahalesine rağmen Eren'in yaşamını yitirdiği belirlendi. 3 kız babası olan Hüseyin Eren'in kalp hastası olduğu ve daha önce kalp ameliyatı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Eren'in cenazesi Şenköy Mahalle Camisinde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defin edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Baba 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ahmet kocabıçak:

ALLAH rahmet eylesin

72
0
yanıtYanıtla
Can Kutlu:

Asliye Hukuk Mahkemesinde savcı olmaz. Bu haberde yanlışlık var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title