Haberler

Dövüp soydukları adamı otomobilin bagajından atarken polise yakalandılar

Güncelleme:

Rize'de alacak verecek davası nedeniyle dövüp soydukları şahsı aracın bagajından çıkartıp ilçe merkezine bırakmak isteyen 3 kişi, devriye atan polis ekiplerine yakalandı. Şahıslar tutuklanırken, yaralı şahsın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Merkez mahallesinde alınan bilgiye göre, alacak verecek meselesi yüzünden İlker Kavalcı isimli vatandaşı ormana kaçıran 3 kişi demir borular ile darbetti.

BAGAJTAN ÇIKARIP ATACAKKEN POLİS FARK ETTİ

Sonrasında aracın bagajına koydukları Kavalcı'yı ilçe merkezinde bırakmak isteyen şahıslar araçtan inerek bagajı açtı. Bagajdan Kavalcı'yı indirdikleri sırada ise devriye otosu ile yoldan geçen polis ekipleri olayı fark ederek hemen müdahale etti.

TUTUKLANDILAR

Kavalcı, Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan 3 kişi gözaltına altına alınarak çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kavalcı'nın Rize Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rize Devlet Hastanesi İyidere Rize Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (41)

AGNOSTİK:

dünyanın en cahil ülkesi türkiye ise en cahil bölgeside karadenizdir.

29
13
yanıtYanıtla
danu:

hahahahha sen nerelisin acep

yanıt1
yanıt10
CCC:

Dünyanın en cahil bölgesi petrolüyle zengin ortadoğu ülkeleridir. En cahilleride bunların içinden çıkar. Kısaca sende ortadoğulusun hatta en iyi cahiller Ortadoğu Teknik Üniversitesinden çıkar.

yanıt2
yanıt7
BAYRAKTAR:

En cahil insanı da sensin.

yanıt1
yanıt7
AGNOSTİK:

dünyanın en zeki insanları araplardır. katlettikleri türklere kendi ideolojilerini kakalayıp, arap kültürü olan islamı türkler sayesinde yaymış çok zeki insanlardır. türkler ise girdikleri islam dininin kitabı olan kuranı 6 asır sonra tercüme ettirmeyi anca akıl edebilmiş cahil bi göçebe kavmidir. eskiden bizde ccc takılırdık. en cahilide bu ccc kitlesidir.

yanıt4
yanıt3
mert:

BAYRAKTAR: bu ismi agzina alma pislik yoksa babnmi mechul ?gercek ismisni söyleyemiyecek kadar

yanıt3
yanıt0
Seren canj:

Kafirlerin bol. Olduğu yer

24
13
yanıtYanıtla
1:

tabi sizin sevdiğiniz o örgüt ve sempatizanların giremediği tek bölge doğudan batıya kadar tüm karadeniz olduğu için bir yerlerinize batıyor

yanıt12
yanıt17
Xyz:

Laz aklı o kadar işte, şehrin ortasına getirip atıyor, etrafına bile bakmıyor. :)))

22
1
yanıtYanıtla
cuma:

ula temel polisu gormedunmu

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title