Haberler

Türkiye'de dolandırıcılık yapan örgütün kadın lideri Çinli çıktı

Güncelleme:

17 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyar 49 milyon TL'lik işlem hacmine ulaşan dolandırıcılık gerçekleştiren ve bu parayı kripto varlıklara çevirerek akladıkları tespit edilen 38 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin liderlerinden birinin Çinli olduğu ortaya çıktı. Yarım yamalak Türkçe konuşan kadın, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Türkiye'nin 17 ilinde örgütlenip kısa sürede ülke genelinde çok sayıda vatandaşı dolandıran çetenin liderlerinden biri olan S.X. jandarma tarafından İstanbul'da yakalanmasının ardından Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne getirildi.

DOLANDIRDIKLARI PARAYI KRİPTO VARLIKLARA ÇEVİRDİLER

Aydın'ın merkezli 17 ilde organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 milyar 49 milyon TL'lik işlem hacmine ulaşan dolandırıcılık gerçekleştiren ve bu parayı kripto varlıklara çevirerek akladıkları tespit edilen 38 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, "Bilişim Sistemlerini Kullanmak Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık ve Suç Gelirlerini Kripto Varlıklar Üzerinden Aklama" suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyesinin liderlerinden birisi Çinli bir kadın çıktı.

Türkiye'de dolandırıcılık yapan çetenin kadın lideri Çinli çıktı

"NEDEN FOTOĞRAF ÇEKİYORSUNUZ"

Jandarma tarafından İstanbul'da gözaltına alınarak Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne getirilen 38 şüpheliden biri olan Çinli S.X adlı kadın şüpheli, sorgusunun ardından diğer şüphelilerle birlikte jandarmadan adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında görüntü alan gazetecilere tepki gösteren kadın, "Neden fotoğraf çekiyorsunuz?" dedi.

Aydın'ın Nazilli ilçesi merkezli, İzmir, İstanbul, Hatay, Ankara, Sakarya, Diyarbakır, Gaziantep, Manisa, Bartın, Tekirdağ, Van, Balıkesir, Sivas, Samsun, Kütahya ve Uşak olmak üzere 17 ilde eş zamanlı operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerin mahkemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Siber Suçlarla Mücadele Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Jandarma Nazilli Türkiye Yamalak Aydın Dolandırıcılık Güvenlik Suç Operasyon Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

Yarım asırlık süt markasının fabrikası icradan satışa çıktı

500

Yorumlar (6)

ORHAN GÜVEN:

Yol geçen hanı olmuş güzel ülkem....

186
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ülke mülteci kampına döndü denilince kızıyor millet... Kızmayın arkadaş gerçekleri 10 yıl sonra geç olacak ama göreceksiniz

152
7
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Bak şimdilik 5 tane angut var anlamadıkları için dislike yapmışlar.dahada çoğalırlar virüs gibi.

yanıt23
yanıt3
Narter Nart:

Ülkemiz uluslararası kriminaller için MARKA olmuş...

75
2
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Türk Polisi affetmez

28
9
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Helal olsun valla. Dünyanın öbür ucundan gel burda çete liderliği yap.

34
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title