Haberler

Çanakkale'de Cep Telefonu Kapkaçı Yapan Bir Kişi Yakalandı

Çanakkale'de İ.A. (41) isimli bir kişinin elindeki cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalındı.

Çanakkale'de İ.A. (41) isimli bir kişinin elindeki cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalındı. Polis olayla ilgili bir şüpheliyi yakaladı.

Çanakkale'de 30 Kasım günü akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda Halk Bahçesinde İ.A'nın yanına gelen F.U.C. (25) isimli bir kişi, İ.A'ya, 'birini aramak için telefonunu kullanabilir miyim' dedi. A.İ., F.U.C'nin bu istediğini geri çevirdi. F.U.C., bir kaç dakika sonra 'saat şuanda kaç' bahanesiyle tekrar yanına gittği, İ.A'nın elindeki cep telefonunu çalarak, kayıplara karıştı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne giden İ.A. cep telefonun çalındığını belirtti. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması doğrultusunda cep telefonunu çaldığı tespit edilen F.U.C. dün Cumapazarı civarında yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüpheli F.U.C işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Çanakkale 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title