Haberler

Cami bahçesindeki fidanı kıran kadına cemaat tepki gösterdi! O anlar kamerada

Güncelleme:

Sivas kent merkezindeki camide bulunan servi fidanlarından biri, arkadaşlarıyla bahçeye gelen bir kadın tarafından kırıldı. Güvenlik kamerasının görüntülediği olaya cami cemaati tepki gösterdi.

Kent merkezinde 3 Mart gecesi yaşanan olayda 4 Eylül Mahallesi'nde bir grup genç sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek Yayla Camisi'nin bahçesine girdi. Gruptakilerden bir kadın, bahçede dikili servi fidanına asılarak orta kısmından kırdı. Ertesi sabah namaz için camiye gelen cemaat fidanın kırıldığını fark etti.

Caminin güvenlik kamerası incelendiğinde bir kadının fidanı kırdığı belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üzerine tırmanmaya çalışan kadının fidanı kırdıktan, sonra arkadaşları ile tekrar yerine tutturmaya çalıştığı görüldü. Olaya tepki gösteren cami cemaati durumu polise bildirdi.

Cami bahçesindeki fidanı kıran kadına cemaat tepki gösterdi! O anlar kamerada

"EN AZ 100 AĞAÇ DİKSİNLER"

4 Eylül Mahallesi Muhtarı Numan Kaya(48) fidanın kırılmasına çok üzüldüklerini belirterek, "Mahallemde bulunan Yayla Camisi'ne sabah namazına geldiğimiz de bahçesindeki ağacın kırıldığını gördük. Caminin güvenlik kameralarına baktık ve genç bir kadının ağaca tırmanarak kırdığını fark ettik. Tamamen şok olduk. Bu eğitim çocuklarımıza okullarda veriliyor. Bir ağaçtan ne istenilebilir. Tepesine çıkmak ne demek? Bir ağacı kırmak ne demek? Gerek cami cemaatımız olsun, gerekse muhtarlık olarak gerekli adli işlemleri başlattık. Her birine yazın en az 100 ağaç dikme cezası verilmesini istiyorum. Saat 21.30 sıralarında yasak saatleri kapsamında yaşanmış olay. Camimizin kapısı herkese ve her zaman açık ama zarar verilmesini istemiyoruz. Ağaçlarına hiç zarar verilmesini istemiyoruz. Bu arkadaşları bulduğumuzda 100'er tane ağaç dikmelerini istiyoruz" dedi.

Cami bahçesindeki fidanı kıran kadına cemaat tepki gösterdi! O anlar kamerada

"KIRILMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Ağacı kıran kadına tepki gösteren cami cemaatinden Ahmet Kaya(65), "Bu ağacın bu şekilde kırılmasına şahsım olarak çok üzüldüm. Yaklaşık 10 senedir ekiliydi bu ağaç. Zaman zaman darbe almasına rağmen koruduk bu zamana kadar. Şimdi de bu vicdansızlar böyle yaptı ağacımıza. Cezalarının verilmesi lazım, bu da bir canlı evladımız gibi. Cezalar caydırıcı olsun ki bir daha yapmasınlar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cemaat Sivas Haberler

500

Yorumlar (20)

MİNE:

İnsanı, hayvanı, bitkiyi yani hiçbir canlıyı sevmeyen sevgisiz amaçsız bir nesil yetişti. Niye kırdın desen verecek cevabı yoktur. Yaptığının cezası da yok maalesef. Ama keşke 20bin TL para cezası üstüne bir de 100 fidan dikme cezası verilse ve ceza uygulanana kadar tutuklu olsa bu şahıs ne güzel olur. Allah akıl fikir versin bu kadına. Bir gün doğa bu yaptığının intikamını alır. Kolu bacağı hiç olmadık yerde kırılıverir. Belki oturup düşünür ben bunu niye yaşadım diye. . .

44
1
yanıtYanıtla
Çaltılı:

Kadının beyanı esastır kırmadım der olur biter. . .

41
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Bunu yapan bu varlık, araştırılsa muhakkak devlete, ülkeye, yakınlarına kendine hiç bir faydası olmayan parazit cinsinden birşeydir. Eğitim şart demiş adam gerçektende eğitim şart, kendinize gelin artık yahu, ağacın kırılması ayrı üzücü birde orası cami bahçesi güzel olan birşeyi yok ettin iyi mi oldu. İnsanın olduğu heryerde sorun var yazık yazık yazıkkk. . . . .

39
2
yanıtYanıtla
Sedat:

Abisi gelişimini tamamlayamamış. Ayılar da aynısını yapıyor. Belgesel izleyenler bilir. Normal kas ve beyin gelişimi için gerekli

34
1
yanıtYanıtla
AKREP:

CUKUR BUNLAR CUKUR BASKA DA LAF YOK. ASAGILIK MAHLUK BUNDAN ANA DA OLMAZ AVRAT DA.

31
2
yanıtYanıtla
ali:

görüntüye bakınca bu ağaç kadına ne yaptı kı kin kusuyor sonra diyorlar kadın cinayeti

22
7
yanıtYanıtla
XYZ:

KIZ AĞAÇTA DİREK DANSI YAPARKEN HEPSİ SEYREDİYOR. AĞAÇ KIRILDIKTAN SONRA AYAĞA KALKIYORLAR.

18
5
yanıtYanıtla
zyx:

orada olanlar arkadaşları cemaat değil

yanıt2
yanıt0
aga:

kadin ne isterse yapar suclu erkek olur orda bir guzel dayak atmak gerek yine suclu erkek olur kadin olmasi ne isterse yaparim hakkini almak demek degil sana zarar verir ise sende vurursun bir de ise bir kac tv kanali haber yok diye kadin kadin ne bu ya kadin programi ayni kadin suclu olsa dolandirici olsa bile kendini savunmak icin bana bagirdi ustume gldi diye herkes hop erkeklere sandiyor kadinin dedigi dogru mu sanki sen orda mi idin son zaman kadinlara bakin dolandirici ne pisligi yiyor

16
3
yanıtYanıtla
.....:

Ödettirin!

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title