Haberler

Trafikte tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdüler

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de, iki kişi yol verme nedeni ile tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdü. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı, saldırganlar aynı akşam emniyet ekiplerince yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü ve yanındaki kişi, başka bir otomobilin sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da bulunan sürücüyü öldüresiye darbetti. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu.

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen sürücü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR

Yapılan şikayet sonrası plaka üzerinde ilçede çalışma başlatan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit etti. Adres tespitinin ardından çalışma başlatan ekipler, 2 saldırganı da yakalayarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Trafikte tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Büyükçekmece Hadımköy Haberler

500

Yorumlar (6)

Ferhat Ferhat:

Adalet caydırıcı olarak ceza vermesse olacağı bu gücü gücüne yettiğine oluyor.

52
0
yanıtYanıtla
OKUR:

bu iki haydut birde utanmadan adamım diye ortalıkta dolaşacaklar ,çok yazık

48
0
yanıtYanıtla
Kuman:

Ülke kampocyaya döndü! Bir yumruğun diyeti 10 yıl olsun bakalım bu mıçiklar el kaldırabiliyormu

47
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İstanbul da böyle nekadar zorba kabadayı varsa hepsini teker teker tespit edip ayaklarını ellerini kıracaksın sonra bir meydana bırakacaksın. Yoksa bu işler devletin adaletiyle düzelecek gibi gözükmüyor !!!

42
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu aileye çocuklarının yanında yapılan saldırganlık, resmen haydutluk ve eşkiyalıktır. Bir insanı eşinin ve çocuklarının yanında darbetmek ne insanlığa, nede delikanlılığa hakışır ! Bizim kültürümüzde bu yoktur.

39
0
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Kurbanı dövenlerin elini incittiği için tutuklayabilirler, 20 yıldan fazla vermeseler bari.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title