Haberler

Burdur'da Muhtarlık Seçimleri Sonrası Kavga: 3 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Burdur'da Çatağıl köyünde muhtarlık seçimleri sonrası çıkan kavgada 3 kişi taş ve sopalarla yaralandı. Seçimi kazanan muhtar adayının yakınlarına saldıran bir grup, olayın ardından jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi altına alındı.

Burdur'da Çatağıl köyünde muhtarlık seçimleri sonrası iki muhtar adayı ve yakınları arasında çıkan kavgada 3 kişi taş ve sopalarla yaralandı.

Olay, Burdur merkeze bağlı Çatağıl köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, muhtarlık seçimlerinde aday olan Nadir Altın seçimi diğer muhtar adayı Kemal Akbulut'a karşı kazandı. Sonucu kabul etmeyenler ile Nadir Altın'ın yakınları arasında çıkan gerginlik sonrası köyde jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.

İddialara göre, sabah saatlerinde kazanan tarafın evlerinde suyun kesik olduğu fark edildi. Bunun üzerine köyün 1 kilometre dışarısında bulunan dalgıç pompanın yanına giden Nadir Altın'ın yakınları borulara zarar verildiğini görünce tamir etmek için çalışmaya başladı.

Bu sırada çalışma yapan köylülerin yanında gelen 25 kişilik grup Nadir Altın ve akrabalarına taş ve sopalarla saldırdı. Çıkan kavga sonucu 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar M.K., A.K. ve T.Ç. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri tedbir olarak hastane önünde güvenlik önlemi alırken olayın tarafları ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Burdur Kavga 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title