Haberler

Esrarengiz olay! Bu evdeki eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

Güncelleme:

Kırıkkale'de tek katlı bir ahşap evde iddiaya göre eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. 9 kez yangın çıkan ve 15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz'ın fotoğrafının alevlerden etkilenmediği esrarengiz olayın sırrı çözülmeye çalışılıyor.

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesindeki tek katlı evde iddiaya göre eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. Son bir hafta içerisinde odalarda nedeni belli olmayan ufak çaplı 9 kez yangın çıktığı belirtildi. Bir odada ise duvarda asılı 15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz'ın yangından etkilenmeyen fotoğrafı dikkat çekti. Kılınçkaya ailesi, yangınların nedenini bulmak için jandarmadan destek istedi. Eve gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri burada bir süre inceleme yaptı. Yangının sebebi ise yapılan araştırma sonrası netleşecek.

Yaşananları anlatan Remzi Kılınçkaya, annesini kaldığı evde 9 kez çıkan yangının neden olduğunu bilmediklerini söyledi.

Esrarengiz olay! Bu evdeki eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

"DOĞAÜSTÜ BİR OLAY"

Kılınçkaya, "Bu olay ilk çıktığında elektrikçileri çağırdık. Bunun kesinlikle elektrikten kaynaklı bir şey olmadığını söylediler. Elektrikle alakalı bir durumun olmadığını söylediler. Yani bunun doğaüstü bir olay. Benim ricam şu Türkiye'de böyle bir şey başına geldiyse bizlere yardımcı olsunlar. Ne yaptılar nasıl ettiler? Bugün yanan yer işte burası. 9 defa yandı. Yani her odada da yandı. Dün bu salonda çıkan ilk yangını hanım gördü. Hemen kaldırdım kendi ellerimle attım" dedi.

Esrarengiz olay! Bu evdeki eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

"NEDEN OLDUĞUNA BİZ BİR MANA VEREMEDİK"

Ablasının evinin yandığına kendisinin de şahit olduğunu anlatan İsmail Yorulmaz, "Olay yeri inceler gibi bizde baktık. Neden olduğunu nasıl olduğunu biz bir mana veremedik. İnsanlar tarafından belirli bir düşman tarafından elektrik kaçağından dolayı bir yangın değil bu. Kesinlikle değil. Dün geldim yine bir yangın daha çıktı. Geldik akşamüzeri kendimde şahit oldum. Bir yangın daha çıktı. Çatıdan duman çıkıyordu. İçeri girdik bu sefer banyo havluları yandı. Kendi gözümle gördüm. Dışarı çıkardılar" ifadesini kullandı.

Esrarengiz olay! Bu evdeki eşyalar kendiliğinden tutuşuyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırıkkale Jandarma Delice Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (31)

TEORİ:

Evde, Allah yardımcısı olsun psikolojik sorunları olan biri var. Tedavi olsa iyi olur

12
0
yanıtYanıtla
Kim ki o:

Bir cin vakası daha evde huzursuz olduğunuzda saffat suresini yüksek sesle okuyun yada telefondan açın bakara suresi ve saffat suresinin çok okunduğu evde kafir cinler rahatsız olur bir süre sonra terk ederler orayı

9
3
yanıtYanıtla
casa:

Bi bitmediniz o cinlere sesleniyorum buradan bana gelsin hepsi piskolojik sorunlu biri var evde muhtemelen kendısı yakıyor ama hatırlamıyor

yanıt0
yanıt0
Bilo:

Elektrik kaçağı olmasın

6
2
yanıtYanıtla
Abdullah:

"Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin; hayır onlar diridirler, ama siz farkında olmazsınız" [Bakara sûresi (2) 154] âyet

4
4
yanıtYanıtla
cas:

bakara suresi/223 bakara suresi/282 nisa suresi/3 şunların da bi mealini yazı ver abdullah reis

yanıt0
yanıt0
belki:

doğaüstü olayları araştıran biri varsa bi zahmet bi kamera koysun oraya ne olmuş ne gitmiş bir açıklama bulabilir belki 9 kez olduysa 10 kez de olabilir belki

6
2
yanıtYanıtla
Mehmed34:

Doğaüstü olayı kamera kaydedebilir mi?

yanıt7
yanıt0
Doğa üstücü:

Doğa üstü olan yangının kendiliğinden çıkması yada bu şekilde olduğu iddia edilmesi. kamera koyduğunda bunu kanıtlıcan. belki biri girip yakıp kaçıyo? ayrıca yangını kamera çeker. sen yorma o güzel kafanı. . .

yanıt4
yanıt0
Erhan:

Çerçeve kenarı metal ve cam içinde ondan dolayı diyen yok gelmişler burada ne konuşuyorlar,

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title