Haberler

Yüksekova'da Kayınpederinin Evini Basan Damat Dehşet Saçtı: 3 Ölü

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet geçiren damat, boşanmak isteyen eşinin gittiği kayınpederinin evini silahla basarak 1 çocuğu ile 2 baldızını öldürdü.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Hasan Kızıltaş, boşanmak isteyen eşinin gittiği kayınpederinin evini bastı. Aile fertlerini rehin alan Kızıltaş, 1 çocuğu ile 2 baldızını öldürüp, 1 çocuğunu ve 1 baldızını da ağır yaraladı.

ÇOCUKLARINA VE BALDIZLARINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, ilçe merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan İnanlı Köyü'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Hasan Kızıltaş, ayrılmak isteyen eşini ikna etmek için köyde yaşayan kayınpederinin evine gitti. Kızıltaş, eşini evde bulamayınca tabancayla henüz bilinmeyen nedenle çocuklarına ve baldızlarına kurşun yağdırdı. Çocukları 2 yaşındaki Avjin ve 5 yaşındaki Arjin ile bir baldızını yaraladı.



VATANDAŞLAR KIZILTAŞ'I LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Silah seslerini duyulması üzerine eve koşan çevredekiler, eve girip Kızıltaş'ı ikna ettikten sonra 3 yaralıyı dışarı çıkarı hastaneye götürdü. Bu sırada Hasan Kızıltaş, tabancayla tehdit ettiği 2 baldızını daha rehin aldı. Baldızların rehin alınması üzerine köylüler, olayı güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve özel hareket polisleri sevk edildi. Ev, köy korucularının desteği ile sarıldı. Bu sırada Kızıltaş, 2 baldızını da silahla yaralayınca polisler eve operasyon yaptı. Kızıltaş, sağ olarak ele geçirilirken, yaralanan 2 baldız hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hasan Kızıltaş ise zırhlı araca bindirilerek köyden uzaklaştırılmak istendi. Bu sırada sırada çevrede toplananlar Kızıltaş'ı linç etmek istedi. Kızıltaş'a ulaşamayan kalabalık, zırhlı aracı taş yağmuruna tuttu.



TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Babasının silahından çıkan kurşunla yaralanan 5 yaşındaki Arjin yolda hayatını kaybetti. Hastanede tedaviye alınan 14 yaşındaki Şükran ile 16 yaşındaki Hediye Durmaz da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan 2 yaşındaki Avjin ile Hatice Durmaz'ın ise tedavileri ise sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Hasan Kızıltaş'ın da emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hatice Durmaz Yüksekova Hakkari 3.Sayfa Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi

500

Yorumlar (63)

Tokmakci:

Kurdun gucu = kadin ve cocuklara yeter

32
20
yanıtYanıtla
.....:

Kadın yok ölenlerden hepsi cocuk

yanıt3
yanıt2
Asu:

Zaten Aklı olan bir bayan imkanı var ya da yok. . . Okur hayatını kurtarır. . . Hakkıyla kendi parasını kazanır. . . Evlenmek zorunda da değil. . . Şunu da bilin. . . Sadece bugün kadınlar Günü değil. . . Aslında hergün kadınlar günüdür. . . Kadınların değerini bilin. . . !!!

28
21
yanıtYanıtla
Asu:

Bana eksi atanlar siz Gidin bir kendinize bakın ayıp yaptığınız. . . Zorunuza gitmiş anlaşılan doğrular. . .

yanıt5
yanıt2
79 kartal:

Güvenlik güçleri ni niye aramış lar ki hdp KCK pkk lari varken % 80 90 oy verirken askeri mi aramış lar

23
14
yanıtYanıtla
Bahri Bahtiyar:

Geçenlerde bi haber vardı boşanma oranı en düşük il Hakkari diye .. Iste bu yüzden Hakkari .. Boşanmak istersen ölürsün çünkü ...

31
4
yanıtYanıtla
Pabuçumun kürdosu:

Bu gerzekleri anlayan beri gelsin, hem yardım iste hemde zırhlı aracı taşla. Allah aşkına bırakın birbirlerini yok etsinler müstahak bu salaklara.

18
15
yanıtYanıtla
cenk:

KIRODAN baska birsey beklanmez kendisi yaparsa erkeklik kadin yaparsa namus davasi oliverir

21
9
yanıtYanıtla
Faşo ağa:

Adana örneğinde türkoyu da gördük vahşette dünya birincisi oldunuz

yanıt0
yanıt4
adanali huseyin:

Her defasında adana diyip durmayin bak yüzüme soylesen bu laflari seni de adananin kara listesine eklerim deli etmeyin adami !!!!!!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title