Haberler

Kamera önünde kavga! Kargo çalışanının tek sözü güzellik uzmanını çıldırttı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde bir güzellik merkezine kargo dağıtımı için gelen çalışan ile güzellik uzmanı arasında bekleme krizi çıktı. "İşlemdeyim, biraz bekle." denmesine sinirlenen kargo çalışanı "İşim var, bekleyemem" deyince ortalık karıştı. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sabah 11.00 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi'ndeki bir pasajın içerisinde meydana gelen olayda iddiaya göre bir güzellik merkezine gelen kargo çalışanı, gelen kargoyu teslim etmek istedi.

"SİZİ BEKLEYEMEM"

Karşı ödemeli olan kargonun sahibi, o sırada işlemde olduğu için beklemesini istedi. Bu duruma sinirlenen kargo çalışanı "Sizi bekleyemem. Dağıtılacak çok kargom var" diyerek tepki gösterdi.

"SENİ KİMSE ELİMDEN ALAMAZ"

İkili arasında tartışma yaşanırken güzellik merkezi çalışanı, "Sen buradan çıkacaksın. Seninle o zaman görüşeceğiz. Seni kimse elimden alamaz" diyerek karşılık verdi. Olay sonrası şikayet üzerine pasaja polis ekipleri sevk edilirken yaşanan o anlar cep telefonu kameralarıyla anbean görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beylikdüzü 3. Sayfa Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (5)

TT:

Yazık kargo elemanına yahu, ne tiplerle muhattap oluyor...Böyle tiplere hizmet etmek zorunda olmak ne kadarda acı...Kadın desen kadın değil...

77
3
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Güzellik merkezi çalışanları ne kadar seviyesiz ve terbiyesizler.. Kargo çalışanı haklı beklemek zorunda değil bir sürü dağıtımı oluyor seni beklerse bir sonraki müşteriyi mağdur edecek ne münasebet.. ne kadar hadsiz aptal insanlar var..

61
1
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

konuşma şekline bak kimsin lan senmiş terbiyesiz..

43
1
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

kargon geldiyse bırakacan işini kargonu alacan...

21
0
yanıtYanıtla
Ana Sayfa:

Kimse seni beklemek zorunda değil! Kargo çalışanı sonuna kadar haklı herkes 5 dk bekle 10 dk bekle dese adam akşama kadar 10 tane kargo dagitamaz, elinde 150 200 paket var nasil yetişsin, ondan sonra vay efendim 2 gündür kargo gelmedi diye anirirsin

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title