Haberler

Beşiktaş'ta sokakta yürüyen kişiye silahlı saldırı: Durumu ağır

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta, bir kişi, sokakta yürüdüğü sırada, yüzü maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Muradiye Mahallesi Göknar Sokak'ta saat 20.45 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi sokakta yürüdüğü sırada, arkasından gelen yüzü maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan yaya olarak kaçtı.

SALDIRIYA UĞRAYAN KİŞİNİN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla, Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta sokakta yürüyen kişiye silahlı saldırı: Dumuru ağır

Olay yerini emniyet şeridine alarak incelemelerde bulunan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Muradiye Mahallesi Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

Bilgin:

Ülke 20 yıldır gelişmedi kalkınmadı boş laflarla boş vaatlerle halkı kandırdırlar. Ülke gelişmediği için sorunlar artarak çoğalarak yutacak hale geldi. Ülkeye yapılması gereken yatırımlar yapılmadı. Sorunlar heryerden patlıyor ülkede. Fakir insanlar çoğaldı birbirine saldırıyolar insanlar para koparmak için.

4
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Daha çok duyacaz böyle haberler 1980 geri dönüş oldu ülke zaten hiç ilerlemedi ki ülke sadece değişen göktelenler ve siyasetçiler ve yasalar zengin oldu değişen hiç bir şey yok

3
2
yanıtYanıtla
Görünen köy:

Çivisi çıktı.Gün günden kötü geliyor.

4
0
yanıtYanıtla
Kağan:

sebebi insanların kalpleri, , olayı siyasete felan bağlama sakın kardeş. . bizim içimiz fesat fitne fücur olmuş, kimseye güven kalmamış.

yanıt3
yanıt4
Hayri:

ABD nin ceza sistemini istiyoruz.

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sokakta çarşıda huzurla gezilmiyor her tarafta sıkıntı sorun yaratabilecek kötü niyetli insanlarla dolu.

2
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE''NİN DURUMU İYİ DEĞİL:

Türkiye''de yıllardır her şey iyiymiş gibi davranıldı. Basının da bunda payı büyük. Artık ülke her konuda açık veriyor. Ekonomi, eğitim, ahlak her konuda ülke uçuruma yuvarlanıyor. Türkiye''nin bundan sonra düzelmesi mümkün değil. Meksika''dan Brezilya''dan farkımız kalmayacak yakında.

1
0
yanıtYanıtla
BIR GURBETCI DAHA:

66 YASINDAYIM 50 YILI ASKIN BIR SÜREDIR ALMANYADA YASIYORUM ÖZLEM DUYDUGUM ÜLKEME HER GELISIMDE SON YILLARDA ARTAN KISA SACLI SAKALLI TIPLERIN AVRUPA BIZI KISKANIYOR BIZ ALMANYAYA HER YÖNDEN BES CEKERIZ NEDIR BU SIZDEKI AVRUPA HAYRANLIGI GIBI SÖZLERINE VERILECEK CEVAP AYNEN BURDAKI OLAY VE BENZERLERI ÜLKEMIZDEKI SAGLIK SISTEMI SORUNLARI ADALETIN YOK OLMASI BÜROKRASI AMA EN KÖTÜSÜ BILHASSA ISTANBULDA YASLI YANLIZ INSANLARIN SOKAKTA VE HATTA EVINDE DAHI KENDINI GÜVENDE HISSETMEMESI DEMEK GEREKIR

1
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

ülkemizde silah satılıyormuki, nereden bulmuşlar silahı?

0
1
yanıtYanıtla
Vali:

Lazımsa gel.

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title