Haberler

Evdeki elektrik sigortasını açınca yılanla karşılaşan aile büyük panik yaşadı

Güncelleme:

İstanbul'da bir apartman dairesinde yaşayan vatandaşlar, evlerindeki elektrik sigortasını açtıklarında yılanla karşılaştı. Hemen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yılan, doğaya salındı.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanların sayısında da artış görülmeye başlandı. Hatta yılan kapanı hazırlayan marangozlar, taleplerin patladığını vurguluyor. Bir yılan haberi da Avcılar'daki apartman geldi.

YILAN GÖRÜNCE PANİK OLDULAR

Yeşilkent Mahallesi'nde önceki gün evlerinde ses duyan vatandaşlar elektrik sigortası içinde yılan görünce adeta şoke oldu. Paniğe kapılan vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Avcılar itfaiyesi ekipleri eldiven ve yardımcı aparat kullanarak yılanı olduğu yerden çıkardı.

YAKLAŞIK 1 METRE BOYUNDA

Yaşanan anlar ev sakinleri tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Yaklaşık 1 metre boyunda olduğu öğrenilen yılanın ekipler tarafından uygun ortamda doğaya salındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilkent Mahallesi İtfaiye Avcılar Haberler

500

Yorumlar (4)

Ali Tema:

Kaçak elektrik kullanmasınlar diye önlem almışlar ,

64
7
yanıtYanıtla
Yener Abi:

20 santim yok bir metre diyorlar 1 metre olsa kim bilir kaç km diyecekler

21
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslan:

Yavrulardan birisi, sorun devam ediyor Anası ve kardeşleri çok kızacaklar......

10
2
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Buna avcılarlı elektrik yılanı diyorlar sokmuyor çarpıyor..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title