Haberler

İçinde 2 milyon lira olan kontağı açık araba çalındı

Güncelleme:

Arnavutköy'de bir vatandaşın kontağını açık bıraktığı aracı çalındı. Torpidosunda 2 milyon lira olan araç ihbar sonrası yakalanırken paranın 1 milyon 950 bin lirasının olmadığı ortaya çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Arnavutköy'de bir araç sahibinin dikkatsizliği film gibi bir olaya neden oldu. İçinde 2 milyonun olduğu aracın kontağını açık bırakan şahıs, araçtan indikten sonra şoka uğradı. Aracının çalındığını polislere ihbar eden şahıs, kısa süre sonra araç ve hırsız yakalanırken 2 milyondan sadece 54 bin 650 TL'ye ulaşılabildi.

KONTAĞI AÇIK GÖRÜNCE ARACI KAÇIRDI

Arnavutköy Anadolu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde dün saat 22.42 sıralarında Ercan Giray (44) isimli bir şahıs aracı ile cadde üzerinde çanta almak için durdu. Torpido kısmında 2 milyon TL olan aracından inen Giray, aracını üzerinde kontak açık şekilde bıraktı. O sırada cadde üzerinden gelen bir şahıs aracı çalarak kaçtı.

İŞLETMENİN AYLIK HASILATIYDI

Otomobilinin çalındığını anlayan Giray, polisi arayarak ihbarda bulundu. Giray polis ekiplerine Şamlar'da bulunan bir piknik alanı işletmecisi olduğunu, aracı içerisinde bulunan 2 milyon TL'nin bu işletmenin aylık hasılatı olduğunu ifade etti. Polis ekipleri ihbar üzerine şüpheli şahsı yakalama çalışması başlattı.

KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda aranan şahsın 00.09 sıralarında Bolluca'da bir benzin istasyonundan çaldığı araca yakıt aldığını belirlendi. Araç ile İmrahor Meydan'da görülen şahıs kovalamaca sonrası yakalandı. Araç içerisinde yapılan kontrollerde ise şüpheli şahsa ait 3.7 gram narkotik madde ele geçirildi.

Ekipler tarafından yakalanan şüpheli şahıs Özcan Elbir Elde (26) ve çalınan araç çekici ile Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Ercan Giray'a ait aracın torpido siyah el çantası içerisinde toplamda 54 bin 650TL nakit para ele geçirildi. Giray'ın 1 milyon 950 bin TL'si ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Hırsızlık Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Ağa Aytaş:

Bu işte bir kurnazlık var iyi araştırılırsa olay aydınlığa kavuşacak kesinlikle seneryo bence.

49
1
yanıtYanıtla
Mehmet :

Aynen 1.si 2 milyon TL asla ve asla torpidoya sığmaz 2.si İstanbul değil hiç bir şehirde araba çalışır vaziyette bırakılmaz3.sü arabayı çalan bir buçuk saatte 1950000tl yi nasıl harcıyacak 4.çaldığı araba ile gezecek gidip benzin alacak pehhh bunu yapanlar senaryoyu iyi yazamamış

yanıt5
yanıt1
Çağrı Fidan:

Sizin küçümsediğiniz osmanlı gibi muazzam bir devlette, 624 sene boyunca sadece 6 hırsızlık vakası yaşanırken şu an ki dönemde sadece 1 yılda kaç hırsızlık örneği yaşandı dersiniz? Sayabilene helal olsun. Üstelik bu sadece hırsızlık örneğiydi. Diğer alanlarda karşılaştıracak olursak buna ne harf ne de zaman yeter...

17
17
yanıtYanıtla
Kagan Kutlu:

bu filmi önceden seyretmiştim.para sıgortalı ,umarım benim düşündüğüm gibi değildir.

17
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

aylık iki mlyon lra bir ay bekletilirmi günlük atmden yatırsa altmı yetmiş bin bu kadar risk almaz ortada şüpheli bir durum var

5
0
yanıtYanıtla
Spectrum:

Torpidoya 2 milyonu nasıl sığdırmayı başarmış?

3
0
yanıtYanıtla
Hasan KÜÇÜK:

Torpidoya 2 milyon lira sigmaz sallamasinlar 200 tlden olsa 20 binlira 1 deste 200 binlira 10 deste 2 milyon lira 100 deste yapar 100 desteyi kimse torpidoya sıgdıramaz kaldıki isyeri hasilati demis hepside o paranin 200 tllik banknot olmasi imkansiz hem gunluk 2 milyon kazancı olan kac zengin var bu ulkede merkez bankası baskanimi la bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title