Haberler

Arnavutköy'de akran zorbalığı kamerada: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de 2 çocuğun kavga etmesini teşvik diğer çocuklar o anları cep telefonuyla kaydetti. Arkadaşlarının kavga etmesiyle eğlenen çocuklar, o anları gülerek izledi.

İstanbul Arnavutköy'de çayırlık bir alanda 2 çocuğun kavga etmesine müsaade eden çocuklar o anları saniye saniye kaydetti. Kavgayı ayırmak isteyen bazı kişilere de müsaade etmeyen gençlerin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARKADAŞLARININ KAVGA ETMESİNİ İZLEDİLER

Arnavutköy Bolluca Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, bir ortaokul yanındaki boş arazide 2 çocuk kavga etti. Arkadaşlarının kavga etmesiyle eğlenen diğer çocuklar ise o anları gülerek izledi.

O ANLAR KAMERADA

Grup içerisindeki bazı çocuklar kavgayı ayırmak istediğinde ise izin vermeyerek kavganın devam etmesini istedi. Akran zorbalığını cep telefonu kamerası ile kaydeden çocukların birbirine acımasızca saldırdığı, diğerlerinin ise destekleyerek bağırdığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Kavga İnsan Hakları Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title