Haberler

Almanya, Türk kızı Yasemin'i konuşuyor! 8.2 milyon euroluk vurgun yapıp sırra kadem bastı

Güncelleme:

Almanya'da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon euro çalarak kayıplara karışan Yasemin Gündoğan'dan halen bir haber yok. Ancak iddianamede Gündoğan'ın paraları alıp Türkiye'ye kaçtığı, Ege'de havuzlu bir villada tatil yaptığı bilgisi yer aldı. Ayrıca Gündoğan'ın soygun sonrası paraları çıkarmak için bir Alman çalışanla flört edip çöp arabasıyla taşıma yaptığı öğrenildi.

Almanya'da geçen yıl Bremen kentinde faaliyet gösteren Loomis isimli para taşıma şirketini soyan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, kayıplara karıştı. 8.2 milyon euro ile kaçan Gündoğan, halen bulunamazken süreçle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

PARALARLA BİRLİKTE TÜRKİYE'DE TATİL YAPTI

Alman Die Welt gazetesi, Interpol aracılığıyla arama kararı çıkarılan Yasemin Gündoğan'ın paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını ve kendisine yardım eden iki Türk arkadaşı ile Ege'de havuzlu bir villada kaldığının belirlendiğini duyurdu.

Almanya'da soygun yapan Türk kızı Yasemin, 8.2 milyon euro ile Türkiye'ye kaçtı

PARALARI ÇÖP ARABASIYLA TAŞIMIŞLAR

Savcılığın hazırladığı iddianameye göre Gündoğan, soygun sonrası paraları flört ettiği 41 yaşındaki Henning B. isimli Alman sayesinde çöp arabasıyla şirketten çıkardı. Soygundan önce Henning B.'ye yemek teklifi eden ve hatta cep telefonunu veren Yasemin'in, böylece çöp arabasına konulan paraları çıkarmayı sağladığı, ardından da Berlin'den kiralanan ve çalıntı plaka takılan minibüse yükleyip kaçırdığı belirlendi.

Almanya'da soygun yapan Türk kızı Yasemin, 8.2 milyon euro ile Türkiye'ye kaçtı

YARDIM EDEN 2 TÜRK DAHA SAVCILIK DOSYASINDA

Öte yandan paraların Türkiye'ye götürülmesi konusunda eldeki tek sanık olan Büşra S.'nin (24) ve Büşra'nın arkadaşı Yiğit T.'nin soygun sonrasındaki telefon görüşmeleri savcılık dosyasına girdi. Annesiyle görüşen Büşra S.'nin şifreli ve şüpheli konuşmaları da kaydedildi. Büşra S.'yi 6 yıla kadar hapis cezası beklerken, şimdilik denetimli serbestlikten yararlanıyor ve her gün karakola gidip imza veriyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title