Haberler

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü

Güncelleme:

Sakarya'da park halindeki elektrikli bisiklet bir anda alev aldı. Bataryalarının patlaması sonucu alev topuna dönen elektrikli bisiklet kullanılamaz hale geldi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kaldırıma bırakılan park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

BATARYALARI PATLADI

Yangın, Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kaldırıma bırakılan park halindeki elektrikli bisiklet bir anda alev aldı. Saniyeler içerisinde alev topuna dönen elektrikli bisikletin bataryaları patlarken, çevredekiler korku yaşadı.

Çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahalesi neticesinde alevler kontrol altına alındı. O anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Çıkan yangın neticesinde elektrikli bisiklet kullanılamaz hale geldi.

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Olay Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

kimseyi korkutmak istemem ama otomobil bisiklet telefon gibi bünyesinde batarya bulunan araç ve cihazların çok nadirde olsa durup dururken alev alıp patlama riski her zaman vardır eğer içinizin rahat olmasını istiyorsanız bu araç ve cihazları böyle bir olay halinde çevreya zarar vermeyecek şekildi konumlandırmanız lazım

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title