Haberler

Ağrı'da Kepçe Uçurumdan Düştü: 1 Ölü, 2 Kayıp

Güncelleme:

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçenin uçurumdan düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hala kayıp. Arama çalışmaları devam ediyor.

Ağrı'da kepçe uçurumdan düştü: 1 ölü, 2 kayıp

AĞRI - Ağrı'da, İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçenin uçurumdan düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, kayıp olan iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar yağışı ve tipinin ardından koyunlarını kaybeden bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçe gönderildi. 3 vatandaş ve kepçe operatörünün koyunların bulmak için katıldığı arama çalışmasında kepçenin yaklaşık 60 metre yükseklikte bir uçurumdan düştüğü ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kepçe operatörü N. Ş. ve M. T., R. A., Y. T. isimli vatandaşların kurtarılması için çalışma başlatan ekipler, olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin kayıp olduğunu ve kepçe operatörünün hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taşlıçay Ağrı Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title