Haberler

Ağabeyinin, annesi ve kendisini darbettiği genç kız: Bizi öldürecek

Güncelleme:

Ankara Sincan ilçesinde annesi Meryem ve kız kardeşi Kamer Can'ı öldüresiye döven Şükrü Can, gözaltına alındıktan sonra uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. Genç kadın sosyal medyada "Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun" diyerek çağrıda bulundu.

Önceki gün meydana gelen olayda Şükrü Can, aynı evde yaşadığı annesi Meryem ve kız kardeşi Kamer Can ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Şükrü Can, annesi ve kız kardeşine saldırıp, darbetti. Kanlar içinde kalan anne ve kızı, Sincan Devlet Hastanesine başvurdu. Meryem Can'ın kafası, Kamer Can'ın ise burnunda kırık saptandı.

"BİZİ ÖLDÜRMEDEN ÖNLEM ALIN"

Darp raporu alan anne ve kızı, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Meryem Can, polise verdiği ifadesinde, oğlu Şükrü Can'ın sürekli kendilerine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek, "Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarıda kaldığı sürece hayati tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın" dedi. Kamer Can da sürekli ağabeyinin şiddetine maruz kaldıklarını belirtti.

Ağabeyinin, annesi ve kendisini darbettiği genç kız: Bizi öldürecek

GÖZALTINA ALINIP, SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından kaçan Şükrü Can, anne ve kızının şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Olay gecesi eve alkollü geldiği belirlenen Şükrü Can, polisteki ifadesinin ardından savcılık tarafından hakkında uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı.

Ağabeyinin, annesi ve kendisini darbettiği genç kız: Bizi öldürecek

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIDA BULUNDU

Üniversite öğrencisi Kamer Can, Twitter hesabından annesi ve kendisin kanlar içindeki fotoğraflarını paylaşarak, yardım istedi. Kamer Can, "Ağabeyim Şükrü Can tarafından annem ve ben şiddet gördük. Daha önce de birçok kez fiziki şiddete maruz kaldık. Hastaneden rapor alıp karakola gittik. Ağabeyimin daha önce de sabıkasının olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı alındı. Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun" çağrısında bulundu. Sosyal medyada genç kızın çağrısına çok sayıda destek mesajı geldi.

Ağabeyinin, annesi ve kendisini darbettiği genç kız: Bizi öldürecek

ANKARA EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce Twitter'dan yapılan açıklamada ise annesi ve kız kardeşini darbeden Şükrü Can'ın aynı akşam yakalandığı belirtilerek, "6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' çerçevesinde Ankara Batı Adliyesi tarafından soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şükrü Can Ankara Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (20)

erkan:

suçluların dışarı çıkmasına böyle serseri mayın misali dolaşmasını ön ayak olan kim varsa içeri tıkacaksın yeminle ortalık bir ferahlayacak

39
3
yanıtYanıtla
Oku:

Yok kardesim yok, serbest birakiliyorlar. Kadinin artik adi yok turkiyede! Iste yeni ve buyuk turkiye! Gurur duyun!

29
6
yanıtYanıtla
Konuşma:

Konuşma be !! İşiniz gücünüz her olayı böyle ülkeye mal etmek. Sanki daha önce böyle olaylar olmuyordu sanki ülke güllük gülistanlıktı. İşiniz gücünüz ülkeyi karalamak

yanıt9
yanıt30
şevket:

bunları tıtuklamak için kanunlar yetersizse adelet bakanı, yok eğer kanunlar yeterliyse serbest bırakan veya yanlış karar veren hakim ve savcılara yaptırım getirilmezse adalet yerini bulmaz hiç kimse de vicdanen rahat olmaz . iyi uykular sayın adalet bakanımız

yanıt17
yanıt2
Erhan:

Acaba ne yaptılarda ,dayak yedi diyen yok

3
29
yanıtYanıtla
Metehan:

Allah beyin vermiş kullan

yanıt16
yanıt0
ÇERÇİ:

OLAYIN OLDUĞU ÜLKE TÖRKİYE:) dağılın durum normal

12
14
yanıtYanıtla
Adalet mi o da ne:

Artık adalete inanmıyorum sanki yarım bıratığı işş tamamlasınlar diye salıyorlar meydana kadınların kızların kıymeti kalmadığı hor görüldüğü bir dünya da yaşıyoruz Peygamber efendimizin çoklu evliliğini bile örnek alan erkekler onun gibi karısına çoluğuna çocuğuna sahip çıkmıyor bunca kadının çığlıkları yankılanıyor gökyüzünde nasıl sessiz kalabiliyor nasıl göz yumabiliyoruz bugün kü geldiğimiz günleri hak etmedik mi sizce de? Allah kadınlarımızın kızlarımızın yardımcısı olsun

9
2
yanıtYanıtla
Duman:

İşiniz gücünüz kadını yüceltmek kimbilir ne suç işledi kadınlar

2
9
yanıtYanıtla
Metehan:

Yobaz

yanıt3
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title