Haberler

550 bin TL çalan hırsızları giydikleri kadın kıyafeti yakalattı

Güncelleme:

Konya'da kuyumcunun arabasından 550 bin lira çalan hırsızları, gizlenmek için bir evden zorla aldıkları kadın kıyafetleri ele verdi.

Konya'da, sarraflık yapan Alifat Yeşilırmak'ın aracından, içerisinde 550 bin TL bulunan para dolu çantayı çalan 2 şüpheli, giydikleri kadın kıyafetleri sayesinde yakalandı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Şems Tebriz-i Mahallesi'nde bulunan bir otoparkta meydana geldi. İddiaya göre sarraflık yapan Alifat Yeşilırmak, içerisinde 550 bin TL bulunan para dolu çanta ile arabasına bindi. Yeşilırmak, otoparktan çıkacağı sırada aracın sürücü tarafına gelen şüpheli, Yeşilırmak'tan para istedi. Bu sırada yolcu kapısını açan diğer şüpheli ise çantayı alarak kaçtı. Yeşilırmak ve çevredekiler, şüphelileri bir süre kovaladı. Ancak şüpheliler mahalle içerisinde izlerini kaybettirdi. Hırsızlık anları ise otoparkın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KADIN KIYAFETİ ELE VERDİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Karatay ilçe devriye ekipleri, şüphelilerin son görüldüğü sokak üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu sırada bir apartmandan çıkan kadın kıyafetli bir kişi, polislerin dikkatini çekti. Polis, kadın kıyafetli kişiyi durdurduğunda, olayın şüphelisi Burak K. (21) olduğunu gördü. Bu sırada apartmandan inen diğer şüpheli Suriye uyruklu Mhd Khaled Abo Tabıkh da (24) para dolu çanta ile birlikte gözaltına alındı. Şüphelilerin, girdikleri apartmanda kapısını çaldıkları Afgan uyruklu kadın Shahrbanu Ahmadı'yi (25) bıçak zoruyla eve soktukları ve kıyafetlerini vermesini istedikleri öğrenildi. İki şüpheli gözaltına alınırken, paralar ise sahibine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karatay Haberler

500

Yorumlar (8)

ADMAN:

Simdi kene zamani, bunlarda iki ayaklisi.

1
0
yanıtYanıtla
aga:

fazlalik var ise kesin kadin olsun o verdigi zararin yuz kati ødemesi gerek ve iyi hapis cezasi sart ve mallarina el koyun

1
0
yanıtYanıtla
obalı:

seni bayan adam seni tüm hırsızların canı cehenneme

1
0
yanıtYanıtla
yAHYA:

Etekli videosunu koysaydınız ya

1
0
yanıtYanıtla
www:

baş örtüsünü bağlama şekline hayran oldum içeriyede bu kıyafetle atsınlar çok yakışmış

0
0
yanıtYanıtla
valla:

kıyafet yakışmış. birkaç sene indirim alabilir yani.??

0
0
yanıtYanıtla
atarası osman:

yok abi arkadaşlar yanlış anlamışlar yönetmennen kamaramanı içeri almışlar, arkadaşlar stüdioya filim çevirmeye gidiyolardı, arkadaşlar yanlış anlamışlar abi, çekimlere yetişeceklerdi dizi sezonu kapanmadan abi

0
0
yanıtYanıtla
GÜNAHKAR:

Güldürdün :))

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title