Haberler

4 çocuk babası çaycı, kendini tavana iple asarak yaşamına son verdi

Güncelleme:

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, 4 çocuk babası çaycı, evde yalnız olduğu esnada kendisini tavana iple asarak yaşamına son verdi.

Adıyaman'ın Besni ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan 53 yaşındaki Hüseyin Akkuş, evde yalnız olduğu esnada kendisini tavana iple astı.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Sağlık ekiplerince müdahale edilen Hüseyin Akkuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Durum üzerine olay yerinde ve çevresinde incelemeler yapıldı. Gerçekleştirilen incelemelerin ardından Hüseyin Akkuş'un cenazesi cenaze aracıyla Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşamına son veren Hüseyin Akkuş'un bir çay ocağında çalıştığı öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hüseyin Akkuş Adıyaman Besni 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (42)

Emre:

Şimdi bir sürü andaval toplanır buraya geçim sıkıntısı yüzünden diye, ama hiç araştırmaz altında ne var niye böyle oldu.

8
210
yanıtYanıtla
A.K:

Bir adamın borcu harcı sıkıntısı özellikle geçim sıkıntısı olmasa niye intihar etsin andaval kardeşim. Karnın tok tabi yaz boş boş lafları andaval.

yanıt180
yanıt8
KEYİFTEN:

ZEVK VE SEFADAN BIKTI O YUZDEN Mİ İNTİHAR ETTİ DİYORSUN?

yanıt140
yanıt2
Rebul:

Geri, adamların işyerleri kapalı. Kafan kumda olduğu için göremezsin.

yanıt131
yanıt0
erme:

be nedir geri zekalı adam . . .

yanıt1
yanıt0
Ddsdddd:

Andaval emre neymiş altındaki sebep sen araştırdın mı.bu zamanda insanlara ekonomik destek veremeyen senin her fırsatta tuttuğun takım olmasın mı sebep

yanıt2
yanıt0
Superisi:

Cebinde ölümümden yusuf sorumlu diye not çıkmış

yanıt0
yanıt0
ref:

Suriyeli kardeşlerimize bakalımda tam destek verelim onlar intihar etmesin

203
8
yanıtYanıtla
Vatan Evladı:

Allah sonumuzu hayır etsin. Ülke hiç iyi yere gitmiyor geçim derdi bir yandan kepenkleri kapattırıp maaş vermeyip insanları yoksullukla sınayan devlet diğer yandan

192
8
yanıtYanıtla
Besni:

Hüseyin abi geçimsizliğe dayanamadı toplu alanlar kapatıldı daha da zorlandı intihar etti. Ama ülkemizde aç kalan yokmuş ya herkes üst düzey yaşıyormuş ya hakkını sakın helal etme hüseyin abi çocuklarına yazık oldu kendisi kurtuldu. . .

185
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title