Haberler

25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırsızlığında yakalandı

Güncelleme:

25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırsızlığında yakalandı Bir iş yerinin deposundan malzeme çalan şahıs kamerada Bakırköy'de bir iş yerinin deposuna girerek 20 bin TL olan 1 adet hilti, 1 adet matkap, 10 adet musluk ve bataryalarını çalan şüpheli şahıs yakalandı.

C.E. isimlişahıs Bakırköy'de bir iş yerinin deposuna girerek orada bulunan 20 bin lira olan 1 adet hilti, 1 adet matkap, 10 adet musluk ve bataryalarını çalarak olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

25 SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Olay ile ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, C.E. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, şahsın sorgulamasında hırsızlık ve benzeri suçlardan 25 adet suç kaydının olduğunu da tespit etti. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırsızlığında yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (2)

Halit:

25 suç kaydı var bu demekki en az 500 kişiyi mağdur etmiştir suçu meslek yapanı lütfen salmayın vatandaşın başına beladır bu beş para etmezi vursan adamdan sayıp ceza verirler

10
0
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Zahmet etmeselermis. 25 cok az 50 60 a kadar beklenmesi gerekiyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title