Haberler

Canlı yayında görümce itirafı! 13 yıl sonra söylediği sözlerle yasak aşk cinayetini ortaya çıkardı

Güncelleme:

Denizli'den 2009 yılında inşaat işlerinde çalışmak için gittiği Muğla'da ortadan kaybolan işçinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 13 yıl sonra canlı yayınında gelen itiraf sonrası 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Denizli'den Muğla'nın Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ne inşaat işlerinde çalışmak için gelen Bayram Tosun, 2009 yılında kayboldu. 13 yıl önce kaybolan vatandaşın cinayete kurban gidebileceği şüphesi üzerine çalışma başlatıldı. Bayram Tosun'un Yeşilyurt Mahallesi'nde inşaatlarda çalıştığı evlerde ekipler hassas burunlu köpeklerle arama yaptı. Bayram Tosun'un inşaatında çalıştığı bir ev ve çevresinde hassas burunlu köpeklerle yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.

YASAK AŞK İDDİASI

Cinayet şüphesinin ardından ölen kişinin eşi İmran Tosun ve oğlu Aşkın Tosun'un müracaatı üzerine konu özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Didem Arlan ile Vazgeçeme" programına taşındı. Programa ölen Bayram Tosun'un eşi İmran Tosun, en son gören iş arkadaşı Veysel Turhan, Turhan'ın kız kardeşi Hacer Turhan, eşi Kezban Turhan ve Veysel Turhan'ın kardeşi Kemal Turhan katıldı. Bayram Tosun'un eşi İmran'ın "Eşim bana alkol aldıktan sonra Keziban ile birlikte oldum" dediği açıklaması sonrası ortalık karıştı. Kezban'ın bu sözleri reddetmesinin ardından görümcesi Hacer ile yüzleşmesindeki savunması herkesi şaşırttı. Keziban'ın "Bayram Tosun ile ilişkim olduğunu görümcem Hacer'e söyledim ama ben şaka yaptım, ağzını aradım" demesi bir anda soruşturmanın şeklini değiştirdi.

Canlı yayında görümce itirafı! 13 yıl sonra söylediği sözlerle yasak aşk cinayetini ortaya çıkardı

GÖRÜMCE HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Konuşmalar sonucu görümce Hacer abisi Veysel'in kendisine, "Bayram'ı tuzağa çektik, inşaata çağırdık, iki el ateş edip öldürdük, cesedi inşaat çukuruna gömdük, kafasını da bedeninden ayırıp bir mağaraya attık" sözleri ile cinayeti itiraf ettiğini söyledi. Veysel Turhan ve karısı Keziban, Hacer'in iddialarını reddetti. Gelen itiraf sonrasında canlı yayında Veysel Turhan ve eşi Kezban Turhan gözaltına alınırken, diğer şüpheli olan Veysel Turhan'ın kardeşi Kemal Turhan da yakalandı. Şüphelilerin sorgulanmak üzere Denizli'ye getirildiği, ifade işlemlerinin ardından Bayram Tosun'un öldürüp gömdüklerini ileri sürdükleri Muğla'da çalışmaların yapılacağı öğrenildi.

Canlı yayında görümce itirafı! 13 yıl sonra söylediği sözlerle yasak aşk cinayetini ortaya çıkardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

sedat dinc:

Çoğu cinayetin sorumluları kadın çıkmasına rağmen neden kadınlar dokunulmaz ve beyanları esas alınıyor. Neden erkekler hemen suçlu kadınlar masum ilan ediliyor. Adalet bu çekilse nasıl sağlanacak.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title