Haberler

Denizli Valisi Demir, Muharip Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Denizli'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri, Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Denizli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başlandı.

Cumhuriyetin 90. yıldönümü nereniyle Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, ardından protokol üyeleri Atatürk anıtına çelenk sundu.

Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Belediye Başkanı Osman Zolan, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile askeri, mülki erkan ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından, protokol üyeleri Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

Acıpayam'da kutlamalar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Acıpayam Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konuldu.

Kaymakam Uğur Kalkar, Garnizon Komutan İsmail Güdül, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldığı törende, Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Denizli Politika Güncel Haberler

title