Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Amasya ve ilçelerinde, Cumhuriyetin 94. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Amasya Valisi Osman Varol'un makamında bayram tebriklerini kabulüyle başlayan tören, daha sonra Yavuz Selim Meydanı'nda devam etti.

Vali Işık meydanda, 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile vatandaşları selamladı.

15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı bando ekibi eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği bayram mesajı okundu.

Vali Varol, yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 94. yılını gurur ve sevinç içinde milletçe kutladıklarını söyledi.

Kutlamalar geçit töreniyle sona erdi.

Gümüşhacıköy

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.

Öğrencilerin halk oyunları gösterilerini sunduğu törenin sonunda ilçe genelinde düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Belediye Başkanı Zehra Özyol, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşova

Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla devam etti.

Eski Tekel Meydanı'nda Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk'ün törene katılanların bayramını kutladı.

Kaymakam Kurnaz'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.

Program, halk oyunları ve semazen gösterileriyle son buldu.

Suluova

Hükümet Konağı önündeki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla devam etti.

Daha sonra Mahmur Demir Spor Salonu'nda devam eden programda Suluova Kaymakamı Vural Karagül ile Belediye Başkanı Fatih Üçok öğrencilerin bayramını kutladı.

Program, resim, şiir, kompozisyon ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesiyle son buldu.

Merzifon

Cumhuriyet Meydanı'nındaki törende Kaymakam Gürkan Demirkale, 5. Ana Jet Üst Komutanı Tuğgeneral Özkan Edip Akgülay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, tören aracı üzerinde halkın bayramını kutladı.

Burada konuşan Kaymakam Demirkale, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 94. yılını büyük gurur ve sevinçle kutladıklarını söyledi.

Tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okumasının ardındanresmi geçit töreniyle sona erdi.

Törende, Merzifon Belediyesi tarafından vatandaşlara 5 bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Işık Merzifon Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title