Haberler

263 Bozuk Para, 100 Çivi! Depresyondaki Adamın Midesinden Çıkanlar Şoke Etti!

Güncelleme:

Hindistan'da yaşayan Maksud Han isimli adamın midesinden toplamda 7 kg ağırlığında bozuk paralar, çiviler, cam parçaları ve başka pek çok yabancı madde çıkartıldı.

Hindistan'ın Madhya Pradesh şehrindeki Sanjay Gandhi Hastanesi'ne karın ağrısı şikayetiyle başvuran adamın gıda zehirlenmesi yaşadığı zannedilmişti. Ancak adamın midesinden çıkanlar doktorlar şaşkınlığa sürükledi.

263 PARA, 100 ÇİVİ

35 yaşındaki Maksud Han isimli adamın midesinde tam 263 adet bozuk para, 100 adet çivi çıkartıldı. Çivilerin ağırlığı 1,5 kg ediyordu. Adamın midesinde ayrıca, 15 cm uzunluğunda paslanmış bir demir kelepçe ile pek çok taş, tıraş bıçağı ve cam parçaları bulundu.

MİDESİNDEN ÇIKANLAR 7 KG

Karın ağrısı şikayetinin sebebini anlamak için hastaya endoskopi yapan doktorlar gördükleri karşısında şoke olurken hastanın midesinden çıkan yabancı maddelerin toplamda 7 kg'a ulaştığı ifade edildi.

Ruh sağlığının bozuk olduğu iddia edilen Maksud Han'ın bu tuhaf yeme alışkanlığından ne ailesinin ne de arkadaşlarının haberdar olmadığı belirtildi. Ameliyatı gerçekleştiren cerrahlardan biri olan Dr. Priyank Sharma, kariyerinde böyle bir vakayla ilk defa karşılaştığını söyledi.

DEPRESYONDAYMIŞ

3 aydır depresyonda olan Han'ın yediği madeni paralar ve çiviler şaşırtıcı bir şekilde başlangıçta hiçbir soruna sebep olmamıştı. Doktor, çivilerin bir kısmının hastanın midesini deldiğini ve kanamalara sebep olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası durumu oldukça iyi olan Han'ın, böyle bir şeyi bir daha yapmamak için söz verdiği öğrenildi




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Madhya Pradesh Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (10)

SeeS:

ADAM MİDESİNDE NALBUR DÜKKANI AÇMIŞ. GÖRÜNÜŞE GÖRE BAYA İYİ KAZANIYOR. AHHAHAHA

1
1
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Yaaa dostum! Bak, tamam herkez özgür isteyen like, isteyen dislike verebilir bu yazdığına ama ne güzel espirili bir şekilde yazmışsın. Kimseye hakaret falan da etmiyorsun, insanlar sana niye dislike veriyor, anlamıyorum...

yanıt0
yanıt0
POMPACI:

NABTIN OLUM BU NEY LAN :(

2
0
yanıtYanıtla
Yaş:

Neden hep yurtdısi haberleri paylasiyorsunuz yeter artik.banane çindeki adamdan banane hindistandaki adamdan

0
1
yanıtYanıtla
TAHSİN ÇAYLI:

adamın midesi hurdacı dükanı gibiymiş

0
1
yanıtYanıtla
salla gitsin:

midem bulandı lan

0
0
yanıtYanıtla
SULEYMAN:

Kim bilir belki`de bir sirk , panayır ve ya buna benzer yerlerde para karşılığı şov yapıyordu artık miğde bu kadar hurdayı kaldıramayınca çözümü hastanede buldu akıllı aklını kullanıp deli ayağına yattı.

0
0
yanıtYanıtla
Ruzgar gulu:

Yutarken nasil bogulmamis

0
0
yanıtYanıtla
Ruzgar gulu:

Deli

0
0
yanıtYanıtla
Sedat S.:

Nasıl nalbur olunacağını çok yanlış anlamış :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title