Haberler

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kadirli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kadirli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tarhan, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Temmuz Basın Bayramı'nın önemine değinerek, "Basının, doğru, güvenilir, tarafsız ve nitelikli haber yaparak bunu topluma objektif bir şekilde yansıtmak gibi önemli görevleri vardır." dedi.

Gazetecilerin bulundukları şehirlerde önemli ve zor bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Tarhan, şöyle konuştu:

"1908 yılında basında sansürün kaldırılması için verilen mücadelenin yeri ve önemi büyüktür. Tarihte de yer alan bu önem ve sorumluluk, içinden geçmekte olduğumuz süreçte ise basının toplumdaki yerini daha önemli hale getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının yıl dönümünü kutlar, bilginin elde edilmesi, topluma ulaştırılması, yazılı, görsel ve işitsel kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getiren basın mensuplarımızın Basın Bayramı'nı Cemiyet Başkanımız Muzaffer Yüksel Kaya nezdinde kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise, ziyaretinden dolayı Tarhan'a teşekkür ederek, "Basına sansürün kaldırılması gelişmiş bir toplum için oldukça önemlidir. Kadirli basını olarak belediye başkanımızın yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. Halkımıza da aktardığımız bu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Tarhan Kadirli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title