Haberler

21'inci Elma Tarım ve Kültür Festivali Cuma Günü Başlayacak

Denizli’nin Çivril ilçesinde 21’incisi düzenlenecek Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, 8 Eylül’de başlayacak.

Denizli'nin Çivril ilçesinde 21'incisi düzenlenecek Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, 8 Eylül'de başlayacak.

Denizli'nin Çivril ilçesinde bu yıl 21'incisi düzenlenecek Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali için Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, bir tanıtım toplantısı düzenledi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtımda Başkan Güven, festival hakkında bilgi verdi.

8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 21. Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali ile ilgili konuşan Başkan Güven, iki yıldır yapmadıkları festivali bu yıl düzenleyecekleri için heyecanlı olduklarını söyledi.

Güven, "Amacımız sadece şenlik yapmak değil, Çivril'in doğasını, kültürünü, turizm alanlarını, tarımını tanıtmak. Bu açıdan bu festival bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Çivril düz bir yerleşim yeri olduğu için bisiklet kullanımın çok yaygın olduğu bir bölge. Festival kapsamından bisiklet yarışları düzenleyeceğiz. Dolu dolu bir festival programıyla Çivril'imizi en iyi şekilde tanıtacağız" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürcan Güven Denizli Çivril Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title