Haberler

2045 Yılından Geldiğini Söyleyen Adam, Kanıt Olarak Bir de Video İzletti

Güncelleme:

2045 yılından geldiğini söyleyen ve geldiği yılda yapay zekanın küresel hükümeti yönettiğini belirten kişinin açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2045 yılından geldiğini söyleyen bir adam sosyal medyada infial yarattı. Zaman yolcusu olduğunu ileri süren adam elindeki videoyu da kanıt olarak gösterdi ve geleceği anlattı. Geldiği yılda yapay zekanın küresel hükümeti yönettiğini ve gelecekte devletler diye bir kavramın olmayacağını söyledi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Kimliğini açıklamayan zaman yolcusu, zaman makinesinin uzaylı teknolojisi sayesinde geliştirildiğini ve kamuoyundan gizlendiğini ileri sürdü. Zaman yolcusuna göre kamuoyundan gizlenen zaman makinesi teknolojisi 2028 yılında halka tanıtılacak. İddiaları dinleyen çok sayıda kişi, zaman yolcusunun anlattıklarından yeterince ikna olmadı ve 27 yıl içinde bu denli devrimsel değişikliklerin olamayacağı yorumunda bulundu.

KANIT OLARAK BİR DE VİDEO GÖSTERDİ

Gelecekte özel hayatın gizliliğinin tamamen ortadan kalkacağını söyleyen zaman yolcusu, geleceğin düşünüldüğü kadar kötü olmadığını fakat bulunduğumuz zamandan çok farklı olduğunu belirtti. 2045 yılından geldiğini öne süren zaman yolcusu iddialarına dayanak olarak cep telefonunda bulunan ve uçan arabaları ve mega dev kentleri gösteren bir videoyu paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Komik - İlginç Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (197)

hadron:

ulan dolar kaç tl olmuş onuda söyleyedi keşke

18
1
yanıtYanıtla
Tahsin Kurt:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Havalar soğuyor sıkı giyin iyice üşütme.

16
1
yanıtYanıtla
MAHO:

2045 te değişmeyen tek şey chp yine muhalefette bunu bilmek için 2045e gidip gelmeye gerek yok

14
2
yanıtYanıtla
KURANDA ÖYLE BİR AYET YOKTUR.:

ALLAHIN VARLIĞINI İNKAR EDENLER ANCAK BÖYLE ŞEYLERE İNANIRLAR BİR İNSAN ALLAHA İNANIRSA BÖYLE ŞEYLERE ASLA İNANMAZ EĞER İNANIRSA ALLAHA KARŞI ŞÜPHE DUYMUŞ OLUR

9
7
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Ne alaka her şeyi dine baglayip bilimi reddediyorsunuz. Cok cahil insanlar var bu ulkede yaa :(

yanıt2
yanıt3
YOBAZ BENiM:

Ülkenin yarisi din alimi olmus, vay anasini, sorsan Kabe nerede diye cevaplari Katar olur. . . Bizler cok geride, YOBAZ kalmisiz be.

yanıt2
yanıt2
Uğur alpaydın:

Peki elindeki telefon neden bu dönemin telefonu, giysileri de bu dönemin. Geleceği bilmem ama geçmişte bu adamı sanırım inşaata çekmişler..

15
0
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

dolar kaç paraymış ozaman yada şampiyonlar lig de bjk birdaha girecekmimiş :D

7
8
yanıtYanıtla
Wanted46:

YIl olmuş 2045 Samsung hala tasarımını değiştirmemiş.??

14
1
yanıtYanıtla
found46:

ben diyecektim ki benden once düşünülmüş, tebrikler

yanıt2
yanıt1
Tüm 197 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title