Haberler

2019 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

İznik'te Temmuz 2019 Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti.

Meclis toplantısında 5 gündem maddesi ve bir adet ek önerge karara bağlandı.

İznik Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi'nde bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta "Temmuz ayı meclis toplantımıza hoş geldiniz. Bugüne kadar aldığımız ve bundan sonra alacağımız kararlar ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Meclis Haziran ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunmasının oylanmasıyla başladı. Bursa Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş Tarafından ilçemizin Yeşil cami Mah. Selçuk Mah. ve Mustafa Kemal paşa Mahallelerinde kimuhtelif alanlara konulacak trafo yerleri ile ilgili imar planı değişikliğine ait imar komisyon raporu görüşülerek...oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz Yeni Mah. 142 ada 12 parsele ait imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

İlçemiz Candarlı mah. 780 ada 250 ve 251 Parseller için hazırlanan kırsal Turizm alanı ile ilgili 1/1000 ölçekli mevzi imar planının görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz Yeşilcami Mahallesi 98 ada 88 parsel nolu taşınmaz üzerine Adem Demircan tarafındanBeton santrali yapılması ile ilgili Belediye Meclisinin 07.05.2019 tarih ve 66 sayılı kararı ile görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edilen ve İmar komisyonunca görüşülüp karara bağlanan İmar Komisyonu kararı oybirliği ile kabul edildi.

Ağustos 2019 meclis toplantısının ise 6 Ağustos 2019 Salı günü saat 16.00 da yapılması oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağan Mehmet Usta İznik Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

title