Haberler

    2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi Sektörün Devlerini Bir Araya Getirdi

    Enerjinin gündemini 2. Türkiye Enerji Zirvesi oluşturdu. Sektörün devlerini, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getiren zirvede, gelecek stratejileri masaya yatırıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen 2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi, sektörün devlerini buluşturdu. İstanbul’da gerçekleştirilen, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleşen zirvede; enerji sektörünün devlerinin yanı sıra, […]The post 2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi sektörün devlerini bir araya getirdi appeared first on Enerji Enstitüsü.

    Enerjinin gündemini 2. Türkiye Enerji Zirvesi oluşturdu. Sektörün devlerini, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getiren zirvede, gelecek stratejileri masaya yatırıldı.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen 2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi, sektörün devlerini buluşturdu. İstanbul'da gerçekleştirilen, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla gerçekleşen zirvede; enerji sektörünün devlerinin yanı sıra, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve iş dünyası bir araya geldi. Turkuvaz Medya Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş'in açılış konuşmasıyla başlayan zirvede, Bakan Dönmez, Akdeniz'deki sondajdan 1-2 haftaya ilk bilgilerin geleceğini açıkladı.

    Dönmez, enerjide son 16 yılda büyük bir ilerleme kaydedildiğini belirterek, elektrikte iletim, dağıtım ve üretim olmak üzere 100 milyar dolarlık yatırım gerçekleştiğini söyledi.

    Zirve'nin platin sponsorları Akfen Yenilenebilir Enerji, Kalyon Enerji, Koza Altın İşletmeleri, Limak Enerji ve Türk Hava Yolları oldu. Türk Telekom'un iletişim sponsorluğunu üstlendiği Zirve'de Enerjisa, Enerjisa Üretim ve İstanbul Enerji gold sponsor, Çalık Enerji, Global Yatırım Holding, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği ve VakıfBank silver sponsor olarak yer aldı. EminEvim'in yaka kartı sponsoru olarak katıldığı 2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nin destek sponsorları Akfel Gaz, Botaş, EPİAŞ, Eren Enerji, Eti Maden, EÜAŞ, Sanko Enerji, Shell, TEDAŞ, TEİAŞ, Tüprag, Türkiye Petrolleri ve TPIC oldu.

    The post appeared first on .

    Kaynak: Enerjienstitusu.com / Sektörel

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title