Haberler

2. Ordu Komutanı Org. Iğsız Sınır Kapısında İncelemelerde Bulundu

2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesindeki Sınır Kapısında İncelemelerde Bulundu.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır kapısında incelemelerde bulundu.

7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu ve beraberindeki üst düzey askeri yetkililerle Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine gelen 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Suriye Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Gelen heyeti Kaymakam Muhammet Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Piyade Binbaşı Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Salih Poyraz, gümrük muhafaza yetkilileri ve bazı daire müdürleri karşıladı.

Akçakale Kaymakamı Muhammet Aktaş, gelen heyete gümrük sahasında sınır kapısı ile ilgili bilgiler aktardı. Bir süre gümrük sahasında incelemelerde bulunan heyet, daha sonra kaymakamlığa geçti.

Kaymakamlıkta kısa bir durum değerlendirmesi yapan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, yaptığı açıklamada, "Akçakale Sınır Kapısı'nda bazı incelemelerde bulunmak ve yerinde tespit için burada bulunuyoruz. Bu vesileyle Kaymakam Aktaş'ı ziyaret etmiş olduk. Akçakale halkı bize çok sıcak davranıyor. Bizler de Akçakale'yi seviyoruz" dedi.

Heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

(MD-MY-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title