Haberler

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

Yönetmen İsmail Güneş'in, "Sözün Bittiği Yer" filminden sonra çektiği üçlemesinin son filmi "Ateşin Düştüğü Yer"in galası, 19.Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Yönetmen İsmail Güneş'in, "Sözün Bittiği Yer" filminden sonra çektiği üçlemesinin son filmi "Ateşin Düştüğü Yer"in galası, 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında, İsmail Güneş'in senaryosunu yazıp, kamera arkasına geçtiği "Ateşin Düştüğü Yer" filminin galası, Cinemaximum salonunda gerçekleştirildi.

Güneş'in, "Gülün Bittiği Yer" ve "Sözün Bittiği Yer" filmlerinden sonra beyaz perdeye taşıdığı üçlemenin son filmi "Ateşin Düştüğü Yer"in gösterimine film ekibinin yanı sıra, sinema dünyasından çok sayıda isim ve vatandaşlar katıldı.

Bir gazetede çıkan haberden esinlenerek yazılan filmin senaryosu, Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçerken, kalbinden rahatsız olduğu için hastaneye kaldırılan Ayşe'nin hamile kaldığının öğrenilmesi ve töre gereği öldürülmesi anlatılıyor.

Montreal Film Festivali'nde en iyi film ve FIPRESCI ödüllerini kazanan filmin ekibi, gösterimin ardından sahneye çıkarak, seyircilerin sorularını yanıtladı.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Ateşin Düştüğü Yer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title