Haberler

Manisa'da 17 yaşındaki Ceren'i pompalı tüfekle öldüren zanlı, sabıkalı hırsız çıktı

Güncelleme:

Manisa'da 17 yaşındaki Ceren Kultaş'ı bir benzin istasyonunda pompalı tüfekle öldüren zanlının, hırsızlık suçundan sabıkalı Şükrü Ş. olduğu ortaya çıktı. Polis, her yerde motosikletli ve maskeli saldırganı arıyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, önceki akşam meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Ceren Kultaş, motosikletli ve maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Salihli'de bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşen olayda Ceren Kultaş'ı 2 el ateş ederek öldüren zanlı, olay yerinden hızla uzaklaştı. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, genç kızı öldüren zanlının hırsızlık suçundan sabıkalı Şükrü Ş. olduğunu belirledi.

17 YAŞINDAKİ CEREN, OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Salihli ilçesinde önceki akşam 23.15 sıralarında meydana gelen olayda, Murat Y., beraberine arkadaşları Çağrı T. ile Ceren Kultaş'ı alıp, olayın yaşandığı akaryakıt istasyonuna geldi. 3 arkadaş, araçtan inip, otomobili yıkatmak için görevlilere verdi. Bu sırada istasyona gelen motosikletli ve maskeli bir kişi, pompalı tüfek ile Ceren Kultaş'a 2 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Gençliğinin baharındaki Ceren'in katili sabıkalı hırsız çıktı

Saldırının ardından Murat Y. ve Çağrı T. de otomobile binerek, akaryakıt istasyonundan uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde, genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce Murat Y.'yi ardından da Çağrı T.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Otomobilde geniş çaplı inceleme yapan polis, 2 arkadaşın el swaplarını aldı.

Gençliğinin baharındaki Ceren'in katili sabıkalı hırsız çıktı

ONLARCA KAMERANIN GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Manisa Cinayet Büro Amirliği ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği akaryakıt istasyonu saldırganın kaçış güzergahındaki onlarca güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

Gençliğinin baharındaki Ceren'in katili sabıkalı hırsız çıktı

ZANLININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Salihli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera görüntülerinden Ceren Kultaş'ı öldüren katil zanlısının hırsızlık suçundan sabıkalı Şükrü Ş., olduğunu belirledi. Polis ekipleri, saldırganın bulunabileceği çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Ancak Şükrü Ş., bulunamadı. Polis ekipleri, Şükrü Ş.'yi yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Vatandas:

Madem af cikiyor ve caydirici yok o zaman Kasten adam oldurme icin idam ciksin bu Allah dan korknaz serefsiz suclularin katli vacip idam ciksin #idam #meclis #halkoylamasi

0
0
yanıtYanıtla
...25:

Kendi arkadaşları niye kaçmışlar çok garip.. Allah evlatlarımızı her türlü kötüden ve kötülüklerden korusun ceren e de rahmet etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title