Haberler

Ravza Kavakçı, 16 Yıl Sonra Aynı Başörtüsüyle Yemin Etti

Güncelleme:

Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı, TBMM'deki yemin törenine ablasının başörtüsüyle geldi ve kürsüde bu şekilde yemin etti.

16 yıl önce başörtülü yemin etmek için geldiği Meclis'te başta Bülent Ecevit ve bazı partililer tarafından adeta linç girişimine maruz kalan Merve Kavakçı'nın kardeşi AK Parti İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı, bugün başörtüsüyle yemin ederek resmen milletvekili oldu.

Ravza Kavakçı yemin törenine o gün ablasının giydiği başörtüsünü giyerek geldi.

KIYAFETİNDE KAVAKÇI'DAN ESİNLENİLMİŞ

ABD'de yaşayan Merve Kavakçı'nın kız kardeşi modacı Elif Kavakçı, ablasının yemin töreninde taktığı başörtüsüyle ilgili Instagram'da şu notu paylaştı:


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bülent Ecevit Merve Kavakçı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (141)

SemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Atatürk inkilaplarına saygılı olsaydınız türbanla TBMM ne girmezdiniz istediginiz kadar kırmızı butona basın umurumda degil ........!!!

14
32
yanıtYanıtla
Zeki yılmazMobil-IOS:

Atatürkün mirası böyle olmamalı

6
37
yanıtYanıtla
ms:

bunlar nasıl başörtülü . buda abladan kardeşe geçen hükümdarlık galiba. ye kürküm ye devletin malı deniz yemeyen keriz

28
15
yanıtYanıtla
ORTAASYALI:

işte akp budur. kanayan yaraları bir bir sardı ve sarmayada devam edecek iç ve dış düşmanlara rağmen

14
26
yanıtYanıtla
LARA:

Bu kari Meclis''''te din reklami yapmaya geldi. . .

5
34
yanıtYanıtla
Ulan at kafasımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Senin tipine ben türbanmış hangi yüzyılda yaşıyonuz siz madem türban zorunlu YÜCE ALLAH neden kadınları saçsız yaratmamış bi düşünün örümcek kafalı lar örtünmeyi daha çok müslümanlık mı sanıyonuz siz önce insan olun iyi insan olmayı öğrenin

16
22
yanıtYanıtla
EY BÖCEK BEYİNLİLER!:

ONLARCA YILDIR ÜNİVERSİTELERİ GASPETTİNİZ, BU İNSANLARA YASAKLAYIP KENDİNİZ KURULDUNUZ DA NEDEN UZAYDA HAYAT KURAMADINIZ?! BİLİM ÜRETTİNİZ DE BAŞÖRTÜSÜ MÜ ENGEL OLDU! MİLLETİN BAŞINDAKİ ÖRTÜYLE UĞRAŞACAĞINIZA -HER TÜRLÜ İMKAN ELİNİZDEYDİ- SİZ DE ADAM GİBİ BİLİM YAPAYDINIZ DA UZAYDA HAYAT KURAYDINIZ! TIP FAKÜLTESİNDE OKUYAN M. KAVAKÇI OKULUNU BIRAKMAK ZORUNDA KALDI, HARVARD''DA OKUDU, ŞU ANDA DA ABD''DE ÖĞRETİM ÜYESİ. ONA ENGEL OLAN EMBESİLLER İSE YERİNDE SAYIYOR!

26
9
yanıtYanıtla
LARA:

Zaten kari çirkin . . Suratini''da kapatsaydi. .

11
24
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Başındaki örtüye bak kolundaki saate bak üstü kaval altı şişhane bunların hepsi tiyatro yapıyor samimi değiller

21
13
yanıtYanıtla
abizer:

bunlara degil bunlara oy veripde burallara getirenlere aciyorum

9
24
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title