Haberler

15 Temmuz Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 15 Temmuz gazisi Recep Halil Gültekin, Beykoz’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 15 Temmuz gazisi Recep Halil Gültekin, Beykoz'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Duacılı mevkiinde otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden, 15 Temmuz darbe girişiminde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gazi olan Recep Halil Gültekin, Beykoz Merkezi Serbostani Mustafa Ağa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 50 yaşında hayatını kaybeden 15 Temmuz gazisi Recep Halil Gültekin için öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 15 Temmuz gazileri, oyuncu Şenol İpek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede gazinin yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği ve gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı gazinin naaşı, Beykoz Şahinkaya Mezarlığı'nda defnedilmek üzere cenaze aracıyla götürüldü.

"Kendisi Denizli'ye iş görüşmesi için gitmişti"

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi kardeşiyle birlikte darbecilere karşı direndiklerini belirten Ağabey İbrahim Gültekin, "Kardeşim çok mücadeleci bir insandı. Denizli Sarayköy mevkiindeki elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Kendisi Denizli'ye iş görüşmesi için gitmişti. Kendisinin 15 Temmuz'da aldığı yaralar vardı. Bir işle meşguliyeti yoktu. 15 Temmuz'dan sonra çeşitli alanlarda iş görüşmeleri yapıyordu" diye konuştu.

"Allah rahmet eylesin"

Hayatını kaybeden 15 Temmuz Gazisi Recep Halil Gültekin'in oğlu Alperen Gültekin ise, "Babam 15 Temmuz gazisi. Gördüğünüz gibi Beykoz tarafından sevilen biriydi. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gültekin Sarayköy Denizli Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title